כללי יום הולדת 60, יום נישואים 30, רעיונות בבקשה >>

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אבא שלי הי"ו בעז"ה השנה חוגג 60, וההורים שלי חוגגים יום נישואים 30,

אני מחפשת רעיונות לעיצוב ובעיקר משהו יוצא דופן, חשבתי על עיצוב קופסאות כאלה, אבל אני מחפשת משהו מעבר.

קליפ עם ברכות אני בעז"ה אעשה אבל מה עוד?

אשמח לרעיונות. תקציב יש, אנחנו מתכננים לעשות את האירוע במסעדה שהיא ספק אולם אירועים.

• הוסף לסימניות
אולי אלבום מעוצב עם המון תמונות מכל מיני תחנות בחייהם?

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ליום נשואין אלבום דיגיטאלי מהמם!
אבל אני אגיד את הרעיון לא יודעת עם זה כל כך יעזור לך כי זה סבא וסבתא שיש להם מלא נכדים.
ביקשנו מכולם להביא תמונות לא משנה מה תמונה של כל אחד מהנכדים, נינים, ילדים וכו' ואז התאמנו רקע מתאים לכל אחד ממשפחות הנכדים.
את כל זה אמא שלי עשתה בתכנת "פוטו בוק" בלי ידע משמעותי בגרפיקה, כלומר יודעת לעצב קצת בוורד לדוג' אבל לא בפוטושופ אילוס' ושאר התכנות.
את הכריכה עשינו בצבע לבן ובתוך זה חור עם תמונה של הזוג.
(סורי שאני לא יכולה להעלות תמונות זה פרטי)
אבל יצא מהמם!
צריך הרבה השקעה בשביל זה

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי אני יכולה לעשות אבל אני מחפשת משהו מקורי יותר...

• הוסף לסימניות
למתג את האירוע-
להכין לוגו שקשור ל60-30 (אולי משהו ברעיון של חצי חצי- 30 זה חצי מ60...;))
להכין חבקים למפיות, עטיפות לבקבוקי שתיה, רולאפ וכו',
וכמובן שכל החד פעמי יהיה באותם צבעים של הלוגו.
(קולאז' ענק מתמונות של כל הילדים ו/או נכדים)

בטח בפורום איש את רעהו יהיה עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
ראיתי רעיון להכין שני חצאי עוגה אותו דבר ולרשום משהו כמו.. אחרייך ולפנייך. 120 שנה

קבצים מצורפים

• IMG-20180202-WA0005.jpg
    IMG-20180202-WA0005.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 150
  • הוסף לסימניות
משהו באמת לכיוון החצי.
חצי של החצי של השלם
30 60 120

• הוסף לסימניות
תודה לכולם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה