עזרה יום הולדת 60 לאבא..

• הוסף לסימניות
מתאים מאוד לימי הולדת למבוגרים
תוכנית לא זולה....
בום פגיעה.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משחק "טאבו " על מושגים שקשורים לאמא שלי (כל אחד מקבל כרטיס עליו מוצג המושג שצריכים לנחש ואת המילים שאסור לו להזכיר , עד שמנחשים מה זה ) לקחנו מושגים מהילדות ,אנשים מהעבר ,וגם מושגים שקשורים אליה בהווה היה נחמד לנחש ולהיזכר , דבר נוסף לגבי המשחק קהוט שהיא הציעה נראה לי כבר יותר קל לשחק בטריקס
שגם שם ניתן לחבר איזה שאלות שאת רוצה , ואת צריכה רק שיהיה לכולם פלאפונים ,
אם תרצי עוד הסבר בשמחה !

• הוסף לסימניות
אמורה להיות לי ברכה אני יכולה לנסות לחפש אותה אבל את אמא שלי ריגש משהו אחר אנחנו נתנו לה משהו כמו תעודת הוקרה שהיה רשום ברכה ממש יפה על מזמור לתודה (בסגנון של - ממך למדנו לומר תודה וכאלה) ולמטה היה כתוב: ולכן אמרנו היום 60 פעמים מזמור לתודה לזכותך. משהו כזה, זה לא נוסח מדויק אבל זה היה ממש מרגש!!!
מחכה! תודה רבה על הטירחה

• הוסף לסימניות
אמורה להיות לי ברכה אני יכולה לנסות לחפש אותה אבל את אמא שלי ריגש משהו אחר אנחנו נתנו לה משהו כמו תעודת הוקרה שהיה רשום ברכה ממש יפה על מזמור לתודה (בסגנון של - ממך למדנו לומר תודה וכאלה) ולמטה היה כתוב: ולכן אמרנו היום 60 פעמים מזמור לתודה לזכותך. משהו כזה, זה לא נוסח מדויק אבל זה היה ממש מרגש!!!
יש מצב שאת מעלה לי? תודה

• הוסף לסימניות
יש לאמא שלי יום הולדת שישים בעוד כשבוע
הילדים שלי חשבו על שיר כדי לחבר לה ובדיוק החליטו ללכת על השיר כאן זה בית.
יש מצב לקבל את הפלייבק??
אגב, המילים שחברתם הם לסבא או לסבתא?
אפשר להעזר בזה?

תודה.

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה שעורכים סיום השס = 60 מסכתות
אפשר שהמשפחה תקח על עצמה ללמוד במעמד זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה