עזרה יום הולדת 70 לסבתא אודה לרעיונות

• הוסף לסימניות
ללוגו, תוכניות, מזכרות,
כל מה שעשיתם
אודה מאד

• הוסף לסימניות
תמונה גדולה וממוסגרת של כל ענפי המשפחה לדורותיה. בנים בנות נכדים נכדות נינים נינות.
או אלבום תמונות, עם תמונה של כל זוג. ומכתב ברכה לסבתא לרגל היום הולדת.
אנחנו עשינו סרטון קצר, עם תמונות של הסבא מנעוריו עד ימי זקנתו, כל צומת חשובה בחייו. הוא התרגש.

• הוסף לסימניות
קליפ חמוד עם שיר מקורי ומשפחתי
אצל הסבתא כל משפחה קיבלה כמה משפטים מתוך השיר והיתה צריכה לצלם את זה בפוזה הקשורה לטקס ובצירוף דף עם המילים של השיר
ביומולדת של הסבא עשינו קליפ משפחתי יום צילום (שישי) שבו הגיעו כל המשפחות
*חולצה מיוחדת לכולם
* עשינו מאין ספר זכרונות מהעבר הכולל תמונות וברכות עוד מימי ילדותה ולאורך כל חייה
* ארוחה טובה
*תוכנית למבוגרים ולילדים מתנפחים
תוכנית אפשרי קליקרים עם שאלות על כל המשפחה
חידון
משחק אישיות
כדאי שיהיה מתנה שווה למנצח
* מזכרת ברכונים , תפילה הקשורה לאירוע, ותמונה ענקית לסבתא עם כל הצאצאים
* לבחור צבע שבו הכל יהיה , לוגו, עריכת השולחן, החולצות וכו....
*חשוב אם יש צאצאים קטנים שמגיעים לאירוע להכין לסבתא שקיות ממתקים לחלק לכבוד יום הולדתה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שבת רצינית אבל הרעיון של השבת היה בסימן "בלי עין הרע" בגימטריא ע=70
עשינו מיתוג בסגנון חמסות- יצא ממש יפה!
וחילקנו מזכרת לכל משפחה מאוד מרגשת,
תמונה של הרב שטיימן עם הכיתוב
"נער הייתי וגם זקנתי ולא ראיתי מוותר מפסיד"
מאוד ריגש את סבתא שלי שזה המזכרת מהיומולדת שלה...
בהצלחה ומזל"ט

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו עשינו לסבתא שלי יומולדת,
ובתור צלמת הייתי חייבת להפיק ולהסריט קליפ,
אני חייבת לומר שזה היה אחד המפגשים המרגשים שהיו לנו במשפחה!!!!
בתחילת הקליפ הסבא ברך את הסבתא והמשפחה ולאחר מכן בחרנו בשיר אין על סבתא ופשוט ביצענו עליו קליפ..
יצא ממש מגניב:D:D:D
ממליצה בחום!!!
אם אתם פחות בקטע של קליפים (זה באמת עבודה שדורשת זמן וסבלנות) תסריטו את הילדים אומרים "סבתא בשבילי היא...." וכל אחד משלים מה סבתא בשבילו..
כמובן שעל עוגה מושקעת אל תוותרו..
ו... עוד משהו שעשינו לסבתוש זה קאפה ענקית עם תמונות הנכדים ובמרכז סבא וסבתא המאושרים!!
המון מזל טוב ובהצלחה:love:

• הוסף לסימניות
חייגי אלי
אתן לך רעיון מטורף
0527621843

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את האירוע במושב שבו סבא וסבתא שלי גדלו, האירוע כולו היה בהפתעה.
עשינו חולצות שעליהם כתוב משפט שסבתא שלי כל הזמן אומרת שהוא היה גם הלוגו.
הייתה תמונה ענקית של שניהם שעד היום הם מתלהבים ממנה.
בתוכניות הייתה מצגת מהממת על החיים שלהם ומקהלה של הילדים והמבוגרים ששרו שיר ילדות שהם אהבו.
היה ממש ממש מוצלח!

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת בקליפ אני עורכת וידאו ולוקחת מחירים ממש טובים. (וגם עכשיו לכבוד החגים אני עושה מבצע ממש משתלם).
אז אם אתם רוצים.
צרי קשר S025712665 בגימייל.

• הוסף לסימניות
לימי הולדת יוקרתיים
תוכנית מטורפת עם שאלות מדויקות על הסבתא...
שרק הנכדים מכירים
כולל מצגת סרטונים ותמונות אישיות
הנחייה מסך מקרן והגברה

להמלצות לחצו כאן

נ.ב. תוכנית לא זולה

18-1-222 (4).jpg

• הוסף לסימניות
ליום הולדת ה-60 של אבי שיחי', חילקנו כל 'עשור' בין האחים, וכל אחד נתן מתנה שהיתה קשורה לתקופת החיים 'שלו'. לדוגמא: בעשור השני - היתה לו בר-מצוה. אז אחותי הביאה נרתיק לטלית ותפילין. בשלב מסוים - התחיל עבודה מסוימת - אז ניתן לו משטח לעכבר עם תמונות הנכדים.

• הוסף לסימניות
וואי שלסבתא שלי היה יומודלת 70 עשיתי הפקה
עשינו חולצות כל המשפחה- כולל אוברולים לתינוקים ואחרי זה הצטלמנו בסוף האירוע יצא מהמם
2 דודים שלי הקליטו שיר על בסיס מנגינה מוכרת וחילקתי את השיר ככה שכל משפחה היתה צריכה לייצג איזה שהוא קטע, להסריט ולשלוח לי ומזה עשיתי מצגת מהממת, בסוף היו ברכות של חברות ילדות שלה (!!) שעד שמצאתי אותן זה היה רק בניסים, וגם היה הסרטה של אמא של סבתא שלי שלא יכלה לבוא לאירוע (בת 98 בלעה"ר)
עשינו בופה חלבי מושקע ועשיתי מיתוג לכל הבקבוקים, כרזות, מחזיקי מפיון, ברכונים וכו'
וגם המזכרת היתה מגנט של מזמור לתודה למקרר עם אותו מיתוג..
הנכדות הקטנות עשו גם ריקוד לסבתא, מתוק וממיס!
בקיצור יצא מהמם מהמם, אירוע עם טעם של עוד!!
אם את רוצה עוד פרטים או עזרה בשמחה!!

• הוסף לסימניות
רעיון למתנה יפה, שאצלנו מאד מאד רגשה:
קנינו לוח מחיק לבן בגודל הכי גדול שיש בחנויות, מסגרנו במסגרת יפה ומושקעת
ופיתחנו מלא מלא תמונות של כל הנכדים
קנינו הרבה מגנטים יפים עם יהלומים וכדו והצמדנו את כל התמונות ללוח כשבמרכז הסבא והסבתא
יצא מרשים מאד מאד
בכל פעם מחליפים לתמונות עדכניות, כי זה לא מודבק או משהו
עד היום, כבר כמה שנים, הם יכולים לעמוד שם שעות ולהסתכל ולרוות נחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה