- הוסף לסימניות
מי המובילים בפרוג?
הוא אמר שיכול להיות עוד השבוע...בחנוכה?
@חזקי רייך
כןלמה אני מגלה את זה רק עכשיו?
יהיו עוד משחקים?
29 שאלותכמה שאלות היו בסך הכל?
ממש עכשיו סיימנוהיה היום משחק?
אוי, יהיה שוב משחק?ממש עכשיו סיימנו
זו הייתה שאלת דוגמהאם נכנסתי בשאלה מתי יוצא חג החנוכה, כמה שאלות פיספסתי?
אוייש....זו הייתה שאלת דוגמה
זו השאלה הראשונה במשחק ואין בה ניקוד.
לא הפסדת כלום
זו הייתה שאלת ניסויאם נכנסתי בשאלה מתי יוצא חג החנוכה, כמה שאלות פיספסתי?
כאן בפרוג או במייל?מידי פעם יש
אנחנו מודיעים לפני![]()
מקבלים נקודה על כל תשובה נכונה.אוייש....
הייתי בטוח שקיבלתי רק 15 נקודות בגלל שנכנסתי מאוחר...
אגב,
כמה משתתפים היו במשחק?
וטיפ: לי אין לא וידיאו ולא סאונד אולי תעשו שזה יהיה בנפרד ככה מי שאין לו וידיאו מהחסימה לפחות יוכל לשמוע...
אחוזיםלא כל כך נכון לומר מי הקבוצה המובילה
כי יכול להיות שמפרוג נכנסו רק 500 ומהמייל 1000
ואז ברור שהמייל יהיו המובילים
(או שזה לפי אחוזים?)
בתקופה הקרובה כאן בפרוגכאן בפרוג או במייל?
תוכלו לתת את המייל שלכם?
תודהx93132 @ gmail.com
טוב לא השתתפתי הפעם כי זו השעה שאני צריכה לאסוף את הילד מהמעון לצערימקבלים נקודה על כל תשובה נכונה.
אם לא ענית לחלק מהשאלות או שענית לא נכון - אז לא צברת נקודות
אחוזים
בתקופה הקרובה כאן בפרוג
ותמיד תמיד במייל
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים