>>> יום העיון לצלמות > אשכול התודות!

• הוסף לסימניות
גם אני נהניתי מאוד!!
תודה רבה לצוות פרוג על החשיבה של הפרטים הקטנים והגדולים!
היה מקסים! מחכה לעוד מפגש כזה...

אפשר לבקש מפרוג שיעלו לכאן תמונות מהיום עיון ואז כל אחת תסמן את עצמה
בתמונות.... :)

או שהכי פשוט שכל אחת תשלח לכאן תמונה שלה וכך נכיר את כולן...... :p :cool: ;)

• הוסף לסימניות
אם הייתי מזדהה בפני כולן, הייתי חוזרת הביתה עכשיו אולי...
אני הראשונה ששמה את התמונה שלי: (בעיקרון כבר העליתי את התמונה פעם, בטישטוש, אז זהירות!!! אשה מעל גיל 3)

קבצים מצורפים

• DSC_1118.jpg
    KB 284.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1975663:
ככה,לא לבוא להזדהות?! באמת מכות.
מעניין שאף אחת לא דמיינה אותי ככה,(חוץ ממי שכבר הכירה) אבל לא אמרתן איך דמיינתן......... ;)

רחלי יקירה,
גם אני לא דמיינתי אותך ככה, פשוט החלפת פאה..............

• הוסף לסימניות
וואי שושיה את חמודה - מדי ירוק לך בעינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1976245:
אם הייתי מזדהה בפני כולן, הייתי חוזרת הביתה עכשיו אולי...
אני הראשונה ששמה את התמונה שלי: (בעיקרון כבר העליתי את התמונה פעם, בטישטוש, אז זהירות!!! אשה מעל גיל 3)

בדיוק איך שדמיינתי אותך.

• הוסף לסימניות
מליון דולר
כל הכבוד לך על פרוט השמות שרצית לפגוש
אכן לא הייתי
פעם הבאה(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1975576:
שרה טירהויז, ינאי, רחלי 1234, נחמי 052, חני אבוביץ, חני ראובני, רוחי ארלנגר, שושיה, ציבי רובין, דיצה, מרגלית ויסברג, פערי ראנד, ועוד הרבה חברות למה לא ראיתי אתכן??? כמה רציתי להכיר, לגלות מי אתן...
אם היה זמן הייתי פונה לכל אחת, אחרי שרואים פנים זה אחרת לגמרי!!

הייתי מההתחלה ועד הסוף.
פשוט לא קישרת בין "דיצה" לביני.......................:D
חשבתי על זה שהיו צריכים לעשות מקף ושם הניק.
לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1975576:
שרה טירהויז, ינאי, רחלי 1234, נחמי 052, חני אבוביץ, חני ראובני, רוחי ארלנגר, שושיה, ציבי רובין, דיצה, מרגלית ויסברג, פערי ראנד, ועוד הרבה חברות למה לא ראיתי אתכן??? כמה רציתי להכיר, לגלות מי אתן...
אם היה זמן הייתי פונה לכל אחת, אחרי שרואים פנים זה אחרת לגמרי!!
הייתי שם וגם חיפשתי אותך:D
שמחתי להכיר חברות מהפורום

• הוסף לסימניות
תודה כל הכנס

נהנתי מהרצאה של הצלמת הגב' אנדה, צילומי ניו בורן
מי שרשמה את כתובת המייל שלה, אשמח לקבלו

תודה

• הוסף לסימניות
אנדה.יואל
שטרודל ג'ימייל...........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה