נכתב ע"י צילומית;1975068:היה שווה כל רגע וכל שקל!
אחלה מכללה יש להם לפרוג,ואנשים מאד נחמדים מסתובבים שם ומאירים פנים על כל שאלה ופניה.
מקסים להיות שייכת.
שושיה,נו נו נו!!!
נכתב ע"י רותי ה;1974958:תודה לכל אנשי צוות פרוג המקסימים!
היה נחמד להיפגש ותמיד כייף וטוב לחזור למקום הזכור לטוב.
ההרצאות היו מקסימות ומרתקות
והפנאל היה מקצועי ומעשי.
נשמח כבר ליום עיון נוסף
(שושיה איפה היית?
ומי עוד לא באה להזדהות? נו, נו,)
נכתב ע"י מליון דולר;1975576:שרה טירהויז, ינאי, רחלי 1234, נחמי 052, חני אבוביץ, חני ראובני, רוחי ארלנגר, שושיה, ועוד הרבה חברות למה לא ראיתי אתכן??? כמה רציתי להכיר, לגלות מי אתן...
אם היה זמן הייתי פונה לכל אחת, אחרי שרואים פנים זה אחרת לגמרי!!
נכתב ע"י שושיה;1975607:אה, צילומית את ישבת שם מאחורה ופטפטת?
ולאה, היה נחמד לראות אותך, עמדת מטר ליידי...
אין מצב שזיהית אותי אני זו שביקשה ממך אם תוכלי לזוז כדי שאוכל לצאת...
אז ישבתי כמה שורות לפנייך...
פויה, פעם הבאה תרימי את היד תגידי שלום.נכתב ע"י שושיה;1975591:רותי, אני זיהיתי אותך, פאה בלונדינית...
כל שניה קפצת ויצאת החוצה וחזרת, לא יכולתי להזדהות, כשהיתה הפסקה היית מוקפת בכל מיני, לא היה לי נעים להזדהות...
אבל ישבתי ליד יונה יונה, לפני מירהלה כהן ויעל איזיקוביץ, אז אם את מכירה אותן וראית איפה הן ישבו, אז ראיתי אותי
נראה לי שכדאי בפעם הבאה פשוט שכל אחת תעלה על הבמה, תקוד קידה חיננית, תאמר את שם הניק שלה, תמתין לרגע של רחש מהקהל, תאמר את שמה האמיתי.
ותרד.
רחלי ניימן, ראיתי אותך ברגע שיצאתי (לצערי הפסדתי את הפאנל וקצת מההרצאה של אנדה יואל ו--כמעט גם את האוטובוס) לא הייתי מדמינת שזו את, הרבה מהניקיות דמיינתי אותן פחות או יותר כמו שהן נראו במציאות, אותך זיהיתי לפי רודי שלך...
הייתי עם צעיף סאטן מנומר, אם ראית, אז זו אני
נכתב ע"י שושיה;1975591:רותי, אני זיהיתי אותך, פאה בלונדינית...
כל שניה קפצת ויצאת החוצה וחזרת, לא יכולתי להזדהות, כשהיתה הפסקה היית מוקפת בכל מיני, לא היה לי נעים להזדהות...
אבל ישבתי ליד יונה יונה, לפני מירהלה כהן ויעל איזיקוביץ, אז אם את מכירה אותן וראית איפה הן ישבו, אז ראיתי אותי
נראה לי שכדאי בפעם הבאה פשוט שכל אחת תעלה על הבמה, תקוד קידה חיננית, תאמר את שם הניק שלה, תמתין לרגע של רחש מהקהל, תאמר את שמה האמיתי.
ותרד.
רחלי ניימן, ראיתי אותך ברגע שיצאתי (לצערי הפסדתי את הפאנל וקצת מההרצאה של אנדה יואל ו--כמעט גם את האוטובוס) לא הייתי מדמינת שזו את, הרבה מהניקיות דמיינתי אותן פחות או יותר כמו שהן נראו במציאות, אותך זיהיתי לפי רודי שלך...
הייתי עם צעיף סאטן מנומר, אם ראית, אז זו אני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים