אשדוד-כן הרגע בררתיאשמח לקבל מידע על שאר החופים: אשדוד, ראשון לציון, בת ים
אני חושבת שנזהרים בשלושת השבועות.לא כ"כ מומלץ ללכת לים בימי ספירת העומר
היו הרבה אסונות ובים בפרט
כדאי ללמוד מנסיון של אחרים
תכלס אפשר להגיע לחוף או לא?ביום העצמאות יש תנועה של הרבה חילונים לחוף,
גם בגלל החופש וגם בגלל המטס של חיל האויר והים,
ולכן גם דרכי הגישה לים חסומים כמה רחובות לפני החופים.
ככה זה בתל אביב, ואני משערת שעצמי שבעוד מקומות גם
אני חושבת שנזהרים בשלושת השבועות.
בספירת העומר לא ידוע לי בדווקא,
להזהר- כדאי כל השנה, וגם בבינ הזמנים קרו אסונות רבים לצערינו.
את קצת מתבלבלת עם שלושת השבועות שאז זה זמן סכנה...לא כ"כ מומלץ ללכת לים בימי ספירת העומר
היו הרבה אסונות ובים בפרט
כדאי ללמוד מנסיון של אחרים
https://www.google.com/maps/place/ה...9320005ad!8m2!3d31.7897619!4d34.6287685?hl=heמי יודע את שעות הרחצה מחר לנשים בחוף אשדוד. וגם אם מישהו יודע הסבר על המיקום המדוייק של החוף הנפרד. (מגיעים עם רכב מירושלים)
בררתי וזה מעורב ביום העצמאות!!!ומה עם חוף השקט בחיפה?
מה כן?אשדוד-כן הרגע בררתי
בררת השנה?בררתי וזה מעורב ביום העצמאות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים