דרוש מידע יום העצמאות

• הוסף לסימניות
האם גם השבוע (יום העמצמאות) חל החוק שמי שלא עובד בערב החג לא מקבל על החג בעצמו?
ז"א אם אני לא עובדת ביום רביעי לא אקבל משכורת כשכירה ביום חמישי?
אשמח למידע בענין
תודה!

• הוסף לסימניות
כן
אבל אם זה יום שאת קבוע לא עובדת בו אני חושבת שאת מקבלת על החג בכל מקרה, רק אם זה יום שיש לך עבודה ולא הגעת מכל סיבה שהיא את לא מקבלת תשלום.

• הוסף לסימניות
גם אם סיכמתי עם המעסיק על יום חופשה ביום הזה?
ואם יש לי אזכרה?
(אין לי ב"ה, רק שואלת אחרי הכל זה יום הזיכרון.. )

• הוסף לסימניות
גם אם סיכמתי עם המעסיק על יום חופשה ביום הזה?
ואם יש לי אזכרה?
(אין לי ב"ה, רק שואלת אחרי הכל זה יום הזיכרון.. )
למי שיש אזכרה של בן משפחה קרוב (לא חברים) מקבל תשלום מלא על יום הזיכרון.

• הוסף לסימניות
תודה!
יש לי ארוע מאוד חשוב באותו יום לעבוד שעה זה מספיק?

• הוסף לסימניות
כן
זה רק יוריד את הממוצע שעות ליום
אם זה חופשה בהסכמה של המעסיק זה לא נחשב יום עבודה

• הוסף לסימניות
זה תלוי בטוב ליבו של המעסיק..
אני כמעט כל ערב חג לא מגיעה ומקבלת יום חג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה