דרוש מידע יום כיף לזוג פלוס שמרטפיה לילדים יש חיה כזאת??.

• פותח הנושא RAME
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת כבר מלא זמן לי ולבעלי יום כיף עם תוכניות ואוכל ואווירה כיפית פלוס שמרטפיה לילדים
האם יש כזה דבר ? מישהו שמע על משהו?
אם אין באסה כי ממש רוצים את זה
זה הזדמנות פז של מי שיזם שיעשה את זה ואווו כמה כסף ורווח מטורף
הרעיון הוא מלא זוגות עם ילדים רוצים לצאת אך הבעיה איפה לשים תילדים וכו ועוד בעיה שמלא פעמים יש לנשים בלבד ולא לזוגות וכן אין תןכניות לזוגות אז יאלה הרימו הכפפה!!
בכל מקרה אם שמעתם על משהו יותר ממאד נשמח שתעדכנו

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה. איזה סגנון של התאווררות? הרצאות?

• הוסף לסימניות
יש במלונות.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה. איזה סגנון של התאווררות? הרצאות?
לאו דוקא
אני מאמינה שיש כל מיני תוכניות והופעות שמתאים גם וגם
אפילו תוכנית קליקרים או כל דבר תחרות בין האיש לאישה או מלא רעיונות
כדאי ושווה מאדדד!!!!

• הוסף לסימניות
לאו דוקא
כדאי ושווה מאדדד!!!!
בהפרדה?

• הוסף לסימניות
לאו דוקא
כדאי ושווה מאדדד!!!!
את מתכוונת שיהיה תכנית זוגית אבל במקום עם משחקיה?
כלומר שיהיה נניח קליקרים שכל זוג משחק לבד ובמקום יהיה גם שמרטפיה / משחקיה לילדים הקטנים?

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה
רק שלדעתי פחות תכוניות קבוצתיות
אלא שיהיה במתחם משחקים זוגיים כמו באולינג וכד'
וכן מסעדה טובה וכו'

• הוסף לסימניות
מחפשת כבר מלא זמן לי ולבעלי יום כיף עם תוכניות ואוכל ואווירה כיפית פלוס שמרטפיה לילדים
האם יש כזה דבר ? מישהו שמע על משהו?
אם אין באסה כי ממש רוצים את זה
זה הזדמנות פז של מי שיזם שיעשה את זה ואווו כמה כסף ורווח מטורף
הרעיון הוא מלא זוגות עם ילדים רוצים לצאת אך הבעיה איפה לשים תילדים וכו ועוד בעיה שמלא פעמים יש לנשים בלבד ולא לזוגות וכן אין תןכניות לזוגות אז יאלה הרימו הכפפה!!
בכל מקרה אם שמעתם על משהו יותר ממאד נשמח שתעדכנו
איקאה

• הוסף לסימניות
יש שם מישהו ששומר על הילדים במשחקיה?

ותבדקו במג'יק קאס אם יש שם מישהו ששומר על הילדים במשחקיה
אם כן, יש שם גם מקום לאכול וגם פעילויות חוויתיות שאפשר לעשות בזוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה