התייעצות יום לימודים ארוך

מצב
הנושא נעול.
מבינה שיש כאן מלא נשים שצריכות בייביסטר לבנות שלהן בצהריים,
אבל למה לחייב את כולם?? אני באמת מרחמת על הבנות שלי
כאילו לא מספיק שעות יש להן. לא מבינה איך זה הולך לעבוד ומה הקטע של כל הסיפור הזה.
אי אפשר לעשות שזה יהיה שעות רשות?

אני דברתי עם נשים שלא הצליחו להבין למה זה אכפת לי בכלל, הם מצדם שמחו מאד על כל הטוב הזה , בייביסיטר בחינם ובמסגרת בית הספר
אם אין לכם כח או זמן לגדל את הילדים, אולי פשוט תביאו פחות ילדים לעולם.

בזמן שבציבור הכללי התחילו להבין שביה"ס במתכונת שהוא כיום הוא פשוט לא, ויותר ויותר עוברים לחינוך ביתי \ אנתרופוסופי או מונטסורי... קשה לחשוב שיש כאלה שרק רוצים בייביסיטר בחינם ועוד במסגרת בית הספר.

אם אין לכם כח או זמן לגדל את הילדים, אולי פשוט תביאו פחות ילדים לעולם.

בזמן שבציבור הכללי התחילו להבין שביה"ס במתכונת שהוא כיום הוא פשוט לא, ויותר ויותר עוברים לחינוך ביתי \ אנתרופוסופי או מונטסורי... קשה לחשוב שיש כאלה שרק רוצים בייביסיטר בחינם ועוד במסגרת בית הספר.
ברור...
כי כל הנשים הללו חזרו הביתה ב-13:00,
אכלו, פטפטו, נפשו
והן פשוט מחפשות בייביסיטר חינם בין 2-4...
סליחה על הציניות,
כמעט כמו להגיד שכל אלו המתנגדות מעדיפות את הבנות בבית לעזרתן בתור עובדות משק בית חינם...

נערך לאחרונה ב:
גמני בהתחלה התנגדתי ליום לימודים ארוך.
אבל כשהבנתי בצהרונים הולך הפקרות
עדיף שהבנות יהיו תחת מעטפת בית ספרית נורמלית ולא זרוקות באיזה כיתה עם בחורה בת 18
הפקרות זה ענין אחר.
בביה"ס של בנותי- המורות הן אלו שמלמדות בצהרון, ואני מאד מרוצה- הן עושות את שיעורי הבית העיקריים בצהרון, יש להן חוגים כמו אפיה, ציור ואמנות.
מה יותא טוב מזה?
הרבה יותר רגוע לי שהן בצהרון מאשר להסתובב בבתי חברות ששם יכול להיותר יותר נזקים.
הםן חוזרות הביתה שמחות, אני עוברת על שיעורי הבית שלהן, מקשטת איתן מחברות, ויש גם מספיק (ודי והותר) עם חברות.
לא מבינה את ההתנגדות הגורפת.

אז שיהיה רשות, לא חובה.
והרבה מאלה שבעוד פה, פשוט אין להם בנות בכיתות ו', ז' ח'.
אחרת היו מבינים יותר את ההתנגדות.
ומהנסיון שהיה אצלנו בבית הספר זה היה יותר גרוע מהצהרון.
אף אחת מהמורות לא הסכימה להשאר, אז בסוף נשארו רק המורות הבחורות שגם ככה לא מצליחות להחזיק כיתה בזמנים רגילים קל וחומר בשעות בעייתיות.
תבררו בבית הספר שלכם איזה מורות מוכנות להשאר עד ארבע התקבלו אפס.
אני דיברתי עם כמה מהמורות כי ניסיתי להבין מה הגישה שלהם כולן מתנגדות, זה ממש לא יוצא שווה להם כלכלית זה תשלום כמו שעה רגילה ולא כמו צהרון
מדובר על כיתות א' - ו'. ז' וח' ממילא לא בתוכנית.
אם הבנתי נכון שיעורי הצהרים יהיו חוייתיים וקלילים. ומ2:30 זו שעת רשות להכנת שיעורי בית עד 3:15.
בכיתה ד' הבנות סיימו בשנה שעברה 4 פעמים בשבוע בשעה 1:45. אני לא חושבת שתוספת של שיעור קליל וחוויתי זה מה שיגרום להן לקרוס.

דווקא כיתות א' וב' נשמע לי קשה יותר, אלא אם יעבדו במתכונת של צהרון.

אם הבנתי נכון שיעורי הצהרים יהיו חוייתיים וקלילים. ומ2:30 זו שעת רשות להכנת שיעורי בית עד 3:15.
בכיתה ד' הבנות סיימו בשנה שעברה 4 פעמים בשבוע בשעה 1:45. אני לא חושבת שתוספת של שיעור קליל וחוויתי זה מה שיגרום להן לקרוס.

מידיעה-
כיתות א, ב, ג- כמו צהרון.
שיעורים קלילים ונחמדים.
(גם למורות אין כח ללמד שיעורים ממש בשעות האלו)

מצחיק אותי שאמהות שבכלל לא נמצאות בבית בזמן הזה- מתנגדות לכך - כביכול זה סטייל להתנגד ולהוכיח כמה אני אמא טובה....
אם אתן לא בבית- אין לכן מושג כמה ילדות מתוסכלות, משתעממות ונזקים רבים יוצאים מזה!!!!

הבת שלי בכיתה ד' סיימה שנה שעברה רב הימים בשעות 2:15-15:00
בבית ספר אצלינו הבנתי ממורה שבכיתות א'-ב' זה יהיה מסגרת כמו הצהרון-רק עם המורות המחנכות-שיעור אחד לשיעורי בית, שיעור שני חוגי העשרה
בכיתות ג' ומעלה השעות האלו יכללו כבר את החוגים שגם ככה היו מעבר לשעות הלימודים הרשמיות, ושיעורים קלילים יותר..

אצלנו זה היה לכל הכיתות באופן גורף
מא' ועד ח'

לא הבנתי מי קבע את זה?
העירייה? המדינה?
זה רשות? חובה?

יש כ"כ הרבה אימהות שהן עקרות בית / עובדות חצי משרה / עובדות מהבית
מבחינה אידיאולוגית ...

מי שעובדת משרה מלאה- בשבילה זה מעולה..

לא הבנתי מה הבעיה?
איזה שעות איכות אתן מייצרות בין 13.30 ל-15.30
בשיחות של: אמא מה אני אעשה? מתי את מגיעה? כשאתן בעבודה והילדים בבית??
במקום לבקש ולעקוב שהצוות יהיה איכותי והתוכן יהיה מעשיר ומעניין
הולכים ושוברים שולחנות?

מה הענין???

לא הבנתי מה הבעיה?
איזה שעות איכות אתן מייצרות בין 13.30 ל-15.30
בשיחות של: אמא מה אני אעשה? מתי את מגיעה? כשאתן בעבודה והילדים בבית??
במקום לבקש ולעקוב שהצוות יהיה איכותי והתוכן יהיה מעשיר ומעניין
הולכים ושוברים שולחנות?

מה הענין???
כי יש אמהות שהן בבית בדיוק מהסיבה הזו
למה הגישה היא ,מה הילדה עושה בבית בזמן הזה?
ואם היא נחה קצת
אוכלת ארוחת צהריים רגועה
משתפת את אמא בחוויות
משחקת עם אחיה

לא עושה כלום !!! אבל בבית מה הבעיה??
חייב תמיד להיות בפעולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה