דרוש מידע יום נישואים - מתנה או חופשה

• הוסף לסימניות
מה אומרים, מתנה מהבעל:

מה הולך יותר טוב כמתנה לאשה, מתנה יוקרתית סביבת 1500 - 2000 ש"ח (ואם כן, עדיף תכשיט או צעצוע טכנולוגי כמו איי רובוט?) ובאופן כללי יותר, אשה אוהבת מתנה אישית או גם מתנה לבית זה טוב?
או חופשה זולה יותר בצימר/ מסעדה טובה

תודה ענקית לעונים

• הוסף לסימניות
מה אומרים, מתנה מהבעל:

מה הולך יותר טוב כמתנה לאשה, מתנה יוקרתית סביבת 1500 - 2000 ש"ח (ואם כן, עדיף תכשיט או צעצוע טכנולוגי כמו איי רובוט?) ובאופן כללי יותר, אשה אוהבת מתנה אישית או גם מתנה לבית זה טוב?
או חופשה זולה יותר בצימר/ מסעדה טובה

תודה ענקית לעונים
סתם שמעתי מכמה נשים, שמקבלות מתנה ... אז הם העלו נקודה נכונה שתמיד הבעל מגיע ואומר קניתי לך מתנה ואז הוא מביא עציץ או סיר, או משהו לבית וזה בכל לא מתנה אישית אלא מתנה לבית, לכן אני כן ממליצה על מתנה אישית ולא מתנה לבית, לכן אם ההתלבטות היא בין תכשיט או איי רובוט נראה לי שהיא תרגיש יותר שמחה אם תביא תכשיט שוב הכל תלוי באישה!!, בנוסף תלוי גם מה היא יותר אוהבת או מה אתה מרגיש שהיא יותר צריכה, האם היא תעדיף לצאת מהבית ומהילדים או שהיא טיפוס שקשה לה לעזוב את הבית ואז ניתן ללכת למסעדה יקרה לתת מתנה חמודה כמו נעלי בית [ מותג] , תכשיט.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
כן ולא יש כאלו שמאוד אוהבות את ההפתעה...
זו לא סתירה..
- 'שמעתי שקצנלבוגן נסע עם אשתו לצימר לכבוד ה'יום הולדת' שלה, מוזר, כי דווקא נראה לי הרבה יותר לענין להביא מתנה...'
- 'מה פתאום... דווקא צימר זה רעיון מגניב ליום הולדת'.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבגלל שמדובר במתנה בסכום גבוה עדיף לשאול אותה זה לא איזה 100 שח שלא נורא
מאד חבל אח"כ לדעת שהיתה מעדיפה משו אחר
יש לי חברה שבעלה מלא פעמים קונה לה מתנות שונות במאות שקלים והיא מספרת לי שהיא ממש כועסת

• הוסף לסימניות
כן ולא יש כאלו שמאוד אוהבות את ההפתעה...

מתנה כל כך יקרה חייבת לקלוע לדעתה ולרצונה גם במחיר של לותר על הפתעה, דעתי.

האמת שאפשר גם לשאול אותה אם מעדיפה הפתעה גם במחיר שלא יקלע לטעמה או מעדיפה לדעת מראש במחיר של לורת על הפתעה.

• הוסף לסימניות
אם האישה 4לא תאהב את המתנה - היא תתעצבן שהבעל הוציא סוציא סכום גדול כזה לשווא.
על חופשה אי אפשר להתעצבן וזה הדבר הכי נחוץ לאשה...
וכמובן שהכי טוב לשאול אותה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתנה כל כך יקרה חייבת לקלוע לדעתה ולרצונה גם במחיר של לותר על הפתעה, דעתי.

האמת שאפשר גם לשאול אותה אם מעדיפה הפתעה גם במחיר שלא יקלע לטעמה או מעדיפה לדעת מראש במחיר של לורת על הפתעה.
מכירה אחת שבעלה קנה לה רכב יוקרתי בהפתעה ליומולדת, וזה לגמרי לא שימח אותה...

• הוסף לסימניות
לא יעזור כרגע אבל אולי להמשך,
הרבה פעמים זה נושאים שמדברים ספונטני, אבל גם הרבה פעמים לא..
ממליצה לעשות לפחות פעם אחת תיאום ציפיות ולדבר על זה, איזה דברים היית חולמ/ת או רוצה לקבל ומה ממש לא.
מה משמח, מהדברים הקטנים שלא עולים כלום לדברים גדולים יותר.
אפשר גם ל'פלוט' מידי פעם- איך הייתי רוצה... אם היה כך וכך זה היה ממש עוזר...
וכך זה יכול לחסוך הרבה עוגמת נפש או לחילופין, לשמח מאד

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
לשאול אותה
לשאול אותה
לשאול אותה
לא עדיף להפתיע אותה???????????
ואין לך מושג לפחות משהו אחד שהיא אוהבת????????? היא מעדיפה לראות שיש לך מושג מה היא אוהבת יותר מאשר לקבל את הדבר הכי נצרך בשבילה

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שבעלה מלא פעמים קונה לה מתנות שונות במאות שקלים והיא מספרת לי שהיא ממש כועסת
כנראה שהבעיה היא לא במתנה אלא במשהו אחר, אין סיבה לכעוס סתם על בעל שקונה מתנות!!!!!! גם אם המתנה לא מספיק מוצלחת

• הוסף לסימניות
לדעתי כל אישה אוהבת הפתעות אבל תשמרו את ההפתעות לדברים הקטנים והזולים
אוכל טוב/בושם מפנק/תכשיט לא יקר/ארנק

אם מוציאים הרבה כסף והאישה לא אוהבת או מרגישה סתם בזבוז (הרי זה גם הכסף שלה:)) אז חבל
בדברים גדולים כדאי לשאול (אני אישית תמיד מעדיפה משהוא לבית מאשר אישי אבל זה משתנה כמובן)

• הוסף לסימניות
השאלה כאן תלויה בכמה פרטים נוספים:
דבר ראשון יום נישואין זה לא יום הולדת שהבן זוג הולך ונותן לך מתנה לכבוד יום ההולדת שלך, ביום ההולדת היום המיוחד הוא רק של אחד מבני הזוג והבן זוג השני נותן לו משום כך מתנה לכבוד זה
אבל יום נישואין זה לא יום רק של אחד מבני הזוג, אלא זה יום חג ושמחה של 2 בני הזוג ביחד והרבה יותר מתאים ביום כזה לעשות משהו ביחד, משהו משותף, דבר שיבטא את הקרבה והקשר שלכם, הרבה יותר מתאים ביום כזה לדוג' לצאת לנופש זוגי שזה משהו משותף, משהו ליהנות ביחד, לעומת לתת מתנה אחד לשני שמבחינה מסוימת-זה כמו להביא מתנה לעצמך ליום הולדת! ובפרט כשנותנים מתנה לבית ולא מתנה אישית.

אבל עדיין זה לא נכון לכל זוג, לא לכולם מתאפשר לעשות משהו ביחד, אנשים עסוקים בעבודה, עסוקים בילדים ועוד,
לא יפה לומר, אבל לפעמים בכלל לא זוכרים את התאריך של היום נישואין, ולפעמים האישה מחכה ומצפה דבר ראשון לראות שהבעל בכלל זוכר את התאריך של היום נישואין, ושזה תאריך משמעותי בעיניו!!! במקרים כאלו ודאי שהאופציה ההכרחית זה להפתיע את האישה עם מתנה, ולהביע את חשיבות הקשר ביניהם
אבל גם במצב כזה ודאי שעדיף למצוא גם אז שיהיה איזה משהו נחמד לשתיהם ביחד באותו יום, ואפילו אם זה יהיה רק לאכול משהו נחמד ביחד.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה