עזרה יום נישואין בלי להוציא כסף

• הוסף לסימניות
זיכרון עם תמונות שלכם

ארוחה שאתם מכינים
לעשות את החדר שינה כמו צימר לקנות מצעים לבנים וכו
לקנות סרט זוגי
להסתכל באלבום חתונה
ללכת לעשות פקניק ביער

• הוסף לסימניות
מצרפת גם השראה ממש עלה לי גרושים
ברקע הדלקתי שירים של החתונה...
1751380842011.png

• הוסף לסימניות
IMG_1100.JPG

זה עוגת שוקולד וקצפת עם תותים טחונים
למעשה אני מאמינה שצבע מאכל או ג'לי תות היה עושה את אותה עבודה
סביר להניח שמוכשרות ומנוסות ממני היו יכולות לעצב את זה יפה יותר, זה היה לפני כמה שנים ועכשיו במבט על התמונות אני רואה עד כמה זה לא אחיד... אבל בשביל בעלי זה הספיק ;)
אם את רוצה יותר, בטח אפשר להוסיף גם שייק תות ומאכלי תות נוספים מסביב...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא נכנסתי לכתובת הזו כמה חודשים והצטברו שם המוןן מיילים,
אשתדל לענות בהקדם, ולהבא אם שלחתם מייל תקפיצו פה שאדע להכנס
(זה רעיונות מאד מסוימים, לא מתאימים לכל אחד, אז לא לבנות מידי הרבה)
שלחתי לך מייל תוכלי לענות לי?

• הוסף לסימניות
לא נכנסתי לכתובת הזו כמה חודשים והצטברו שם המוןן מיילים,
אשתדל לענות בהקדם, ולהבא אם שלחתם מייל תקפיצו פה שאדע להכנס
(זה רעיונות מאד מסוימים, לא מתאימים לכל אחד, אז לא לבנות מידי הרבה)
אני אשמח גם
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה