עזרה יום נישואין ראשון פתאומי!, רעיון דחוף לתוכנית תוצרת בית--

• הוסף לסימניות
אמנם ידענו מראש מתי עומד להיות...
מסיבות שונות לא היה זמן לשים בו את ראשינו..
כעת אני ח י ב ת תכנית [לא ארוחה או רעיון ליציאה או אטרקציה] תכנית כפשוטו
שאפשר להכין תוך כמה שעות...
אנא הפציצו מרעינותכם המוצלחים

מה יש לי?
אפשרות להדפיס על נייר איכותי בצבעוני
מלללא תמונות מהשנה שחלפה
אמביציה וכו'

מה אין לי?
רעיונות
כישורי גרפיקה למינהם כן כן אפילו בסיסים

משו בסגנון
רבעיות/רמז וכו או כל דבר שעולה על דעתכם

תזכו לרוב ברכות וישועות

• הוסף לסימניות
פעם עבדתי בחברה שמפיקה הזמנות.
תמיד שהיו מגיעים אנשים להזמין דחוף-דחוף-דחוף הזמנה לבר מצווה, הבוס שאל אותם אם הם לא שמעו שהילד נולד כבר לפני 13 שנים :)

תכל'ס, כן מבינה שזה יכול לקרות.

• הוסף לסימניות
אמאלה מלחיץץץ
סליחה שאני לא באמת עוזרת,
אבל למה חייב-חייב תוכנית?
את לא מדריכה ב'בתיה'
ובשביל רוב הגברים המתורבתים - תוכניות נוסח נשי זה אאוט. אבסולוט אאוט.
הייתי הולכת על ארוחה מקסימה, פיתוח תמונות בשביל הנוסטלגיה, ואיזה טיול מאוורר

• הוסף לסימניות
פעם עבדתי בחברה שמפיקה הזמנות.
תמיד שהיו מגיעים אנשים להזמין דחוף-דחוף-דחוף הזמנה לבר מצווה, הבוס שאל אותם אם הם לא שמעו שהילד נולד כבר לפני 13 שנים :)

תכל'ס, כן מבינה שזה יכול לקרות.
הם מסוג האנשים שמאד מתוכננים. שכשהוא נולד כבר רצו לסגור על אולם, אבל לא ידעו אם הבחור החשוב זה מה שיאהב. אממה מרוב התרגשות התקשה להחליט תכלס נאלצו ברגע שאחרי האחרון להחליט בשבילו וזהו ככה זה היה נראה :oops:

• הוסף לסימניות
אמאלה מלחיץץץ
סליחה שאני לא באמת עוזרת,
אבל למה חייב-חייב תוכנית?
את לא מדריכה ב'בתיה'
ובשביל רוב הגברים המתורבתים - תוכניות נוסח נשי זה אאוט. אבסולוט אאוט.
הייתי הולכת על ארוחה מקסימה, פיתוח תמונות בשביל הנוסטלגיה, ואיזה טיול מאוורר
צודקת מאד!!
אבל מה שאמרת אנו עושים סתם כך,
תוכנית מבחינתי הכונה לזיכרונות זוגיים

• הוסף לסימניות
רעיון לסלוגן קטן שמשלב בתוכו את התאריך כ"ח?

עם המילה כח או משהו

• הוסף לסימניות
- רביעיות של תמונות לפי נושאים - 4 תמונות מהאירוסין, 4 תמונות מהטיול לצפון, 4 תמונות שאחד מכם יצא בטעות עם פרצוף מצחיק וכו'.
אפשר גם רביעיות בלי תמונות, של זכרונות משותפים: 4 פעמים שפספסנו אוטובוס חשוב, 4 טיולים משותפים וכו'.

- להדפיס תמונות ולגזור אותן (תגזרי כשאת מחזיקה את התמונה הפוך, כדי שתוכלי להשתתף במשחק). שולפים חתיכת תמונה וצריכים לזהות מה היה בתמונה השלמה - איפה ומתי היא צולמה.

- לחצות תמונות זוגיות כך שבכל חצי תהיה תמונה של אחד מכם. לשחק משחק זיכרון שבו שני החצאים של תמונה אחת הם זוג, או סתם לערבב את כל החלקים ולהרכיב את הפאזלים.

- משחק זיכרון של פרטים עליכם. לדוגמה: אם את אוהבת פיצה והוא אוהב פלאפל, הכרטיס של הפיצה והכרטיס של הפלאפל הם זוג.

• הוסף לסימניות
- רביעיות של תמונות לפי נושאים - 4 תמונות מהאירוסין, 4 תמונות מהטיול לצפון, 4 תמונות שאחד מכם יצא בטעות עם פרצוף מצחיק וכו'.
אפשר גם רביעיות בלי תמונות, של זכרונות משותפים: 4 פעמים שפספסנו אוטובוס חשוב, 4 טיולים משותפים וכו'.

- להדפיס תמונות ולגזור אותן (תגזרי כשאת מחזיקה את התמונה הפוך, כדי שתוכלי להשתתף במשחק). שולפים חתיכת תמונה וצריכים לזהות מה היה בתמונה השלמה - איפה ומתי היא צולמה.

- לחצות תמונות זוגיות כך שבכל חצי תהיה תמונה של אחד מכם. לשחק משחק זיכרון שבו שני החצאים של תמונה אחת הם זוג, או סתם לערבב את כל החלקים ולהרכיב את הפאזלים.

- משחק זיכרון של פרטים עליכם. לדוגמה: אם את אוהבת פיצה והוא אוהב פלאפל, הכרטיס של הפיצה והכרטיס של הפלאפל הם זוג.
ווואו תודה!!

• הוסף לסימניות
תכיני משחק רביעיות עם חוויות שלכם.
פלייסמנט עם תמונות.

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהוא מעולם לא היה בבתיה ולא במחנה בסמינר
אז אולי משחק זוגי כלשהו. היום יש הרבה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה