יום נישואין 5 בקונספט "חמסה"

• הוסף לסימניות
משתפת בקונספט "חמסה" שעשיתי לבעלי ביום נישואין 5... תהנו!!!
IMG_20250703_190509_242.jpg
IMG_20250703_190531_497.jpg
1000001497.jpg
1000001491.jpg

• הוסף לסימניות
וואו הגזמת לגמרי ;) והקרמשניט..... איך???

• הוסף לסימניות
אז בשבילך... פירוט...
את כל הגרפיקה עשיתי בעצמי... וחשבתי איך אני יכולה לפתח את זה אז הכנתי פלייסמנטים, חבקים, כיתובים, דגלונים, (היה אמור להיות גם עטיפות לפחיות), תפריט וכל מה שמתאים.
אח"כ פשוט כל מה שראיתי בצבע כחול- תכלת משך את עיניי....בגד ים, קפקפים, מגבות וכו'....
את הקופסאות ברזל עם החמסות הבאתי מדודה שלי (פעם היא הכינה עם זה מזכרת למשהו, ונשאר)
את התיק קניתי בחנות כלשהי... גם פרחים... את האינסטבלוק עשיתי בעצמי. (מדבקה).
זה היה בבריכה בפנטאוז שמשקיף על הים... עשינו "על האש"...
ברוך ה' היה מהמם...
אולי בהמשך אשלח סרטון.

• הוסף לסימניות
חמסה עליכם!

• הוסף לסימניות
אז בשבילך... פירוט...
את כל הגרפיקה עשיתי בעצמי... וחשבתי איך אני יכולה לפתח את זה אז הכנתי פלייסמנטים, חבקים, כיתובים, דגלונים, (היה אמור להיות גם עטיפות לפחיות), תפריט וכל מה שמתאים.
אח"כ פשוט כל מה שראיתי בצבע כחול- תכלת משך את עיניי....בגד ים, קפקפים, מגבות וכו'....
את הקופסאות ברזל עם החמסות הבאתי מדודה שלי (פעם היא הכינה עם זה מזכרת למשהו, ונשאר)
את התיק קניתי בחנות כלשהי... גם פרחים... את האינסטבלוק עשיתי בעצמי. (מדבקה).
זה היה בבריכה בפנטאוז שמשקיף על הים... עשינו "על האש"...
ברוך ה' היה מהמם...
אולי בהמשך אשלח סרטון.
יכולה לשתף את השם של המקום
הכל מהמם ומקורי!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבצים
יצא לך מהמם!!

• הוסף לסימניות
האמת שעבדתי על זה מאוד קשה... במחשבה וגם בעשיה, אני מוכרת את הקבצים ב- 50 ש"ח. (חמסה או לא? ;))
...rwt94040

• הוסף לסימניות
ואוו מהמם!
ומה זה החציל והבצל שם?........🤔

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה