דרוש מידע יום נישואין

• הוסף לסימניות
שלום יש לי יום נישואין שנה ראשונה
אולי למישהו יש איזה ברכה וכדו' יפה לבעל
וגם אולי יש לכם רעיונות מה לעשות יש לי מלא מלא תמונות מהשנה
אשמח לרעיון מה אפשר לעשות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום יש לי יום נישואין שנה ראשונה
אולי למישהו יש איזה ברכה וכדו' יפה לבעל
וגם אולי יש לכם רעיונות מה לעשות יש לי מלא מלא תמונות מהשנה
אשמח לרעיון מה אפשר לעשות
תודה מראש
יש פה כמה כמה אשכולות
חבל לפתוח סתם עוד אשכול בעניין

בהצלחה והרבה מזל טוב

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי אלבום דיגיטלי מכל התמונות.
יצאנו למסעדה ושם נתתי לו את זה.
(לגבי העיצוב אני יכולה לעזור לך...:))

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי מפה מכל התמונות
והזמנתי מארז מתוק חלבי מהמם
וגם תליתי חבל מקיר לקיר ועליו כל מיני זיכרונות מסוימים...
היה ממש ביתי וחמוד
חוצמיזה יצאנו למסעדה

• הוסף לסימניות
יו תודה על הרעיונות
יש למישהו אולי לוגו יפה ליום נישואין ראשון

• הוסף לסימניות
איפה מזמינים את זה??
הזמנתי באלי אקספרס- יש גם צביעה לפי מספר עם תמונה אישית.
הזמנתי גודל 40-60 בערך ב-50 שח - ממש זול לדעתי.
גמרנו השבוע יצא מושלםם-- גוונים ודיוק מהמם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה