יום עיון למאיירות - תודות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2307362:
באמת חבל מאוד שלא היה איזה הכרות, הסתובבנו שם כולנו זרות אחת לשניה, כשבעצם אנחנו די מכירות:)... זה היה יכול להיות ממש מרתק!
אולי ביום העשרה הבא תקבל כל אחת תג זיהוי עפ"י שם הניקית?

מצידי הייתי שואלת כל אחת מי היא, אבל אני לא יודעת עד כמה הם היו רוצות להזדהות מהצד שלהן...
זה באמת היה טוב אם היה אפשר להזדהות איכשהו בלי שזה יהיה מורכב מידי ובתקווה שכולן ירצו להזדהות בכלל :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2307682:
נשמע כל כך מרתק!
חבל שלא היה בערב---
בבוקר אני בלימודים.

אשמח מאוד להשתתף בימי העשרה כאלה. הם יכולים לתת ה מ ו ן!

ים הצלחות וכל הכבוד על היוזמה.

דווקא חיפשנו אותך!
וכל נערה שניה עם \בלי תלתלים שאלנו האם היא יפית?
לא מאמינה שלא הפסדת לימודים בשביל יום עיון.
הייתי כותבת פתק למורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאלה+;2310040:
מצידי הייתי שואלת כל אחת מי היא, אבל אני לא יודעת עד כמה הם היו רוצות להזדהות מהצד שלהן...
זה באמת היה טוב אם היה אפשר להזדהות איכשהו בלי שזה יהיה מורכב מידי ובתקווה שכולן ירצו להזדהות בכלל :rolleyes:

אולי לום עיון הבא יכינו תגים כאלו עם שם הניק ותמונת הפרופיל, מי שתהיה מוכנה להזדהות - תענוד את התג, יהיה מעניין!;)... ומי שלא תרצה להזדהות, תלך בלי תג, וכך נדע גם לא לשאול אותה מי היא, כי נבין שהיא לא מעוניינת להזדהות:)
יווו, אני כבר ממש מחכה ליום עיון הבא...!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2310207:
אולי לום עיון הבא יכינו תגים כאלו עם שם הניק ותמונת הפרופיל, מי שתהיה מוכנה להזדהות - תענוד את התג, יהיה מעניין!;)... ומי שלא תרצה להזדהות, תלך בלי תג, וכך נדע גם לא לשאול אותה מי היא, כי נבין שהיא לא מעוניינת להזדהות:)
יווו, אני כבר ממש מחכה ליום עיון הבא...!:)

נכון זה רעיון טוב :)
מקווה שצוות פרוג יקח העניין לתשומת ליבם. וגם הכי חשוב, שיעשו לנו עוד כנסים לעיתים קרובות יותר :D
הכנס האחרון היה יותר פרסומי אך אפשר לחשוב על כנסים שסתם מגבשים את כולם יחד...

• הוסף לסימניות
רק עכשיו הגעתי לקרוא את האשכולות כולם.
תודה!
תודה לחיים וטובי, שארגנו לנו יום עיון כל כך מוצלח,
תודה לשאר הצוות של פרוג שארגנו את המקום ואת הכיבוד, ראיתי עד כמה זה מושקע ויפה.
תודה לכל אחת ואחת שהגיעה ומלאה ונוכחה והיתה והעשירה - אם בהקשבה ואם בשאלה.
וכמובן, תודה למרצים שהיו ורתקו!

נהניתי, אין מה לומר. היה כל כך מיוחד, מעשיר ועמוק. כרגע אין לי אפשרות בכלל לחלום על הכיוון של קורס האנימציה, אם כי זה קורץ לי מאד.

ולהבא... מקווה שלא נצטרך לחכות כל כך הרבה זמן עד ליום העיון הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרים ליף;2310151:
דווקא חיפשנו אותך!
וכל נערה שניה עם \בלי תלתלים שאלנו האם היא יפית?
לא מאמינה שלא הפסדת לימודים בשביל יום עיון.
הייתי כותבת פתק למורה.

הלוואי וזה היה מסתיים בפתק למורה---
מי שמחסרת, מוצאת את עצמה מחוץ למסלול.
אני לומדת הוראה בעצמי כרגע, וזה נפל ביום של הצפייה.

אז ישבתי וצפיתי בשקט בדמיוני איך כולכן יושבות ונהנות---

בקיצור,
אני הראשונה שאשמח להכיר אתכן.
אז תחינתי ובקשתי הצנועה לבית פרוג-
אנא, ארגנו כנסים נוספים.
זה כל כך מסקרן!
ובבקשה, שיהיו בערב---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה