נכתב ע"י rosmarin;948557:רבקה, תודה.
קבלי אנשים נוספים:
(גם לי יש פעמים שאני לא מצליחה לבחור...)
נכתב ע"י rosmarin;948588:אני אגיד לך מה אהבת.
שארבתי ליהודי הזה רבע שעה עד שצילמתי תמונה שענתה על החזון שהיה לי בראש.
המסירות נפש לעמוד בגשם ולארוב ליהודים פוטוגנים כנראה עשתה לך את זה![]()
נכתב ע"י רבקה.;948550:הרוב די בנאליות, אבל האיש שהולך (האחרונה) - תמונה מצויינת! ממש מיוחד.
נכתב ע"י DDFF;948766:מצטער להרוס את החגיגה, אבל שום תמונה לא מביעה משהו מעניין או מיוחד מעבר לזה שהוא מפוקס על השמשה/חלון ולא על מה שמעבר.
סתם הערה:
כמו שביקשו אין-ספור פעמים זהו פורום צילום ולא שיתוף תמונות ו/או גלריות...
וזה:רק כדי שהדברים ייתקבלו ברוח טובה וחיובית.
המשך חורף בריא ומלא ביצירתיות![]()
נכתב ע"י DDFF;948766:מצטער להרוס את החגיגה, אבל שום תמונה לא מביעה משהו מעניין או מיוחד מעבר לזה שהוא מפוקס על השמשה/חלון ולא על מה שמעבר.
סתם הערה:
כמו שביקשו אין-ספור פעמים זהו פורום צילום ולא שיתוף תמונות ו/או גלריות...
וזה:רק כדי שהדברים ייתקבלו ברוח טובה וחיובית.
המשך חורף בריא ומלא ביצירתיות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים