כללי יום שישי השחור ו חבילת אדובי ב-20 אחוז הנחה + בונוס קטן

• הוסף לסימניות
  • למי מתושבי הפורום שעדיין משתמש בגרסאות ישנות של התוכנה - נראה לי שהימים האלו טובים לשדרג לחבילת הענן. אדובי יצאו במבצע של 20 אחוזי הנחה על כל חבילת הענן. המבצע הוא לכבוד יום שישי השחור הבעל"ט השבוע.
    Adobe20per.JPG
  • אני חושב שזה זמן טוב לפרסם עוד מבצעים שאתם שומעים עליהם לכבוד חודש הקניות. שמעתם על עט דיגיטלי במחיר מיוחד? חבילת גופנים? חבילת גיבוי בענן? חבילת תמונות בהנחה? שתפו אותנו.
  • בונוס קטן. אתר מאגרי התמונות iStockphoto משחרר מדי פעם תמונות בחינם למי שמנוי בידיעון שלהם במייל. הפעם מדובר בתמונה וקטורית של אריזות מתנה לכבוד חודש הקניות. אז הנה הלינק כאן

• הוסף לסימניות
כדי לבטל ולהרשם שוב?

• הוסף לסימניות
להבנתי אין כפל מבצעים בחבילות לסטודנטים (שמקבלים 60 אחוזי הנחה מראש).

• הוסף לסימניות
האם יש כלים, פיטשרים מהותיים בגרסאות CC שאין בCS6?
הכוונה על דברים שמקילים, מזרזים על העבודה היומית...
ואיזה הם?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לשאלה מאד מתלבטת עם לקנות כי תכלס עד עכשיו לא שילמתי כל חודש על התוכנות (בלי להכנס לעיניין גזל)
השאלה שלי האם יש שם דברים שיכולים לקדם/לזרז/לשדרג את העבודה
אשמח עם תחכימו אותי בעיניין כרגע יש לי CS6 לא משהו ישן בכלל

• הוסף לסימניות
זה לא עניין של ישן או חדש
CC מתעדכנת כלל הזמן
ויש המוווון עדכונים חדשים וקלים לשימוש מCS6
החל מפתיחת מסמך ועד הדברים הכי קטנים..
כיף קליל ונוח וכמובן מי שמנוי בענן יש לו פריווילגיות
כמו לאכסן בענן, הורדת פונטים וכל מיני כאלה
בקיצור ממליצה!

• הוסף לסימניות
בדברים הקנטים אני יודע שיש שינויים

השאלה היתה לגבי דברים מהותיים

הספק הוא לא האם כדאי לשדרג..
אלא עד כמה הוא הכרחי

• הוסף לסימניות
כמובן שCC עדיפה מCS6
השאלה עד כמה זה שווה את התשלום הקבוע?

זה לא עניין של ישן או חדש
CC מתעדכנת כלל הזמן.
כיף קליל ונוח
התשובה הזו יכלה לעזור למי שקונה מחשב לראשונה מחשב
ומתלבט במה לבחור.

למי שעובד בזה כבר כמה שנים
יש דברים אחרים שמעניינים אותו....
יש שם דברים שיכולים לקדם/לזרז/לשדרג את העבודה?

• הוסף לסימניות
האם יש כלים, פיטשרים מהותיים בגרסאות CC שאין בCS6?
הכוונה על דברים שמקילים, מזרזים על העבודה היומית...
ואיזה הם?
אני חושב שבגדול זה שווה את הכסף.
אבל זה לא ממש חובה.
מי שמתעסק בטייפ ועיצוב לוגו אז יש בCC שדרוג ממש מהפכני שזה הכלי של
העיגול פינה באילוסטרייטור. דברים שפעם היינו עושים ב4 ו5 שלבים היום אפשר לעשות בצורה אינטואיטיבית.

• הוסף לסימניות
בדברים הקנטים אני יודע שיש שינויים

השאלה היתה לגבי דברים מהותיים

הספק הוא לא האם כדאי לשדרג..
אלא עד כמה הוא הכרחי
אם השאלה אם זה הכרחי, אז התשובה היא לא.
אם השאלה אם זה כדאי, זה כל אחד צריך להחליט אם יש לו כ 1400 ש"ח מיותרים במאזן השנתי, כדי לשלם על הפיצ'רים האלו...

• הוסף לסימניות
אם השאלה אם זה הכרחי, אז התשובה היא לא.
אם השאלה אם זה כדאי, זה כל אחד צריך להחליט אם יש לו כ 1400 ש"ח מיותרים במאזן השנתי, כדי לשלם על הפיצ'רים האלו...

או 840
70 * 12

מי שעד היום משתמש בcs חינם
יש כהיום גם cc חינם

היתרון בחוקי זה
1- ללא כאבי ראש, מערכת ווירטואלית והתקנה קלה עם אפשרויות שדרוג קלים ומסודרים
2- תמיכה תכנית 24 שעות (עדיין לא יצא לי להצטרך בו.)
3- מקום אכסון כמעט ללא הגבלה
4- פונטים באנגלית בשפע ובחינם (יצא לי כמה פעמים להשתמש)
5- 10 תמונות חינם בstock (עדיין לא השתמשתי בהם)
ועוד...

החיסרן - 70 ש"ח
לדעתי זה לא חיסרון
אלא כלי העוזר לנו
להעריך את החסד הזה שה' חנן לנו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמדומני ש 70 ש"ח זה רק לתוכנה אחת ולא לכל התוכנות. מעצב גרפי למשל, יהיה צריך לפחות שלושה תוכנות: אינדיזיין, אילוס ופוטושופ.

• הוסף לסימניות
כמדומני ש 70 ש"ח זה רק לתוכנה אחת ולא לכל התוכנות. מעצב גרפי למשל, יהיה צריך לפחות שלושה תוכנות: אינדיזיין, אילוס ופוטושופ.

לסדודנט זה 70

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה