יום שישי לפני שבת

• הוסף לסימניות
[/ATTACH]

קבצים מצורפים

• IMG_9183.jpg
    KB 191 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות, והצבעים סוף!!!!!
אין בעיה עם החצאית בתמונה למטה????????

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
הצבעים ממש חיוורים ואפרוריים
הייתי מוסיפה רוויה ומחממת הרבה

התמונה השנייה התנוחה לא מחמיאה לא הייתי מעלה

• הוסף לסימניות
ילדים מתוקים!

מבחינת מיקום וקומפוזציה-אני לא יודעת אם איזה עדשה את מצלמת
בכל אופן היית צריכה להתרחק מהם עוד קצת ולתפוס עוד עומק או ספייס בתמונה כרגע המיקום בפריים לא נעים לעין.
ספציפית למקום שצילמת אני יודעת שאם היית באה מימין היית מרוויחה 2 דברים נוף נקי יותר ורגלי ההולכים ושבים מחוץ לפריים
הצבעים-אפרורים למדי
העמדה -אם יש אפשרות מצד הילדים חשוב ליצור ראקציה כלשהיא בינם זה יכול להיות ידיים מחוברות או זוית מסוימת שילד עומד בה והם יוצרות את כל ההבדל.
המלצתי -ללמוד עריכה לתמונות [לדוג' את הרגליים ניתן להוציא כאן בקלות וכן להוסיף רוויה]
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
ילדים מקסימים ותמונה מהממת!! - אולי קצת לחזק את הצבעים (נראה קצת חיוור)
וגם - הייתי מטשטשת או אפילו מוחקת את הרגליים שברקע - זה לא מחמיא לתמונה.

• הוסף לסימניות
הרגליים שם מאחורה מפריעות להתרכז בילדים
וגם פה הWB מצריך חימום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;1948482:
ילדים מתוקים!

מבחינת מיקום וקומפוזציה-אני לא יודעת אם איזה עדשה את מצלמת
בכל אופן היית צריכה להתרחק מהם עוד קצת ולתפוס עוד עומק או ספייס בתמונה כרגע המיקום בפריים לא נעים לעין.
ספציפית למקום שצילמת אני יודעת שאם היית באה מימין היית מרוויחה 2 דברים נוף נקי יותר ורגלי ההולכים ושבים מחוץ לפריים
הצבעים-אפרורים למדי
העמדה -אם יש אפשרות מצד הילדים חשוב ליצור ראקציה כלשהיא בינם זה יכול להיות ידיים מחוברות או זוית מסוימת שילד עומד בה והם יוצרות את כל ההבדל.
המלצתי -ללמוד עריכה לתמונות [לדוג' את הרגליים ניתן להוציא כאן בקלות וכן להוסיף רוויה]
בהצלחה :)
אני כבר יעלה תמונה מתוקנת זה נכון

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!
ההבעות תופסות.
במיוחד אהבתי את ההבעה של הקטן.
רק אני נבהלת מצילומים על פסי רכבת? =-O

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה