יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
התכוננתי מוקדם ויצאתי לצלם...
כן...נכתב ע"י KOBI13;1365654:כל הכבוד, התקדמות עצומה, מתיתיהו?
לא הבנתי.נכתב ע"י Art Studio;1365643:ללא ידע מקצועי בצילום, אולם זה מקסים!
תודה על הפירגון..נכתב ע"י חנוש-;1365642:תמונות יפות מאוד, יעל!
חשוכות קצתוחבל....
נכתב ע"י יעל א;1365666:לא הבנתי.
כוונתך?
גם אני אוהבת משחקי אור והתכוונתי אליהם.נכתב ע"י AYALA.K;1365721:צילום יפה!
הייתי רוצה לראות כל תמונה בנפרד כך אפשר יותר להתרשם מהתמונות ...
לגבי התאורה... התאורה האחורית בזמן הזה נפלאה אולם התאורה הקדמית חסרה (בחלק מהתמונות) לא בטוחה שזה גורע מהצילום... תלוי למה התכוונת
אני באופן אישי אוהבת שכמות האור לא שווה מכל הכיוונים זה יוצר עניין בתמונה !
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1365728:היא התכוונה שלה עצמה אין ידע בצילום. אך בכ"ז נהנתה מהתמונות.![]()
הכוונה ליותר חשיפה בתמונה - לא הבהרה.נכתב ע"י יעל א;1365672:תודה על הפירגון..
גם לי זה מציק.
לא הצלחתי לכוון נכון את המצלמה, כמה שלא ניסיתי.
ובפוטושופ ההבהרה הרסה את כל היופי, אז העדפתי להשאיר ככה...
נכתב ע"י רעמית;1366380:תמונות יפות ביותר.
הי, ראיתי אותך באוטובוס יום אחד... אני מזהה לפי התסרוקת של הקטנצ'יק[/QUO
זה לא הבן שלי......
נכתב ע"י חנוש-;1365642:תמונות יפות מאוד, יעל!
חשוכות קצתוחבל....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים