יום שישי

• הוסף לסימניות
כנראה שגם כשהוא קצר, מספיקים לעשות בו מה שאוהבים... :)

קבצים מצורפים

• IMG_3171.jpg
    2 MB · צפיות: 38
  • IMG_3138.jpg
    1.9 MB · צפיות: 35
  • IMG_3312.jpg
    1.1 MB · צפיות: 38
  • IMG_3280.jpg
    1.2 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תמונות וילדות מהממות!
איפה זה?

• הוסף לסימניות
דבורי זה פשוט חלום
המקום העמדות
והצבעים סוף!

• הוסף לסימניות
הראשונה מיוחדת
וגם כל השאר!

• הוסף לסימניות
השניה נגעה לי ללב - מבטא את הקרבה שבינהן.

בחנתי אותה כמה פעמים והבטתי בה זמן. מסופק אם היד על המותן מתאימה לסצנה הזו. או שהיא מבטאת קצת עליונות כך שלא.

• הוסף לסימניות
מדהים צבעים יפים
אין מיליםםםם

• הוסף לסימניות
דבורי משגע!

והסטיילינג מריח לי את החורף

• הוסף לסימניות
מקסים
צולם במשתלה כלשהיא כנראה

• הוסף לסימניות
תחנת רכבת ישנה ירושלים?

• הוסף לסימניות
אואה.
וואו, המבטים בעיניים, :)
תמונות יפיפיות.

• הוסף לסימניות
דבורי אני מצדיעה לך!!

תענוג לעיניים! ליגה!!!

• הוסף לסימניות
יופי של סט
יופי של צילום

• הוסף לסימניות
דבורי,
מטריףףף

תמיד אני יודעת שכשאת מעלה,
זה בטוח יהיה משהו מפתיע ומעניין!

איזה עדשה השתמשת?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הבנתי שזה במשתלה
אבל באיזה אזור?עיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה