- הוסף לסימניות
היי אשמח ממש לסט הזה דחוף לי ויעזור לי מממממשיש לי סט שלם של קבצים.
חבקים, פלייסמטים (שמנו מעל צלחת שקופה שיראו את הדוגמא), תוויות לבקבוקים ושלט A3
מצרפת פה דוגמא. אם תרצי תתני לי מייל אשלח לך את כל הסט.
היי אשמח ממש לסט הזה דחוף לי ויעזור לי מממממשיש לי סט שלם של קבצים.
יש אפשרות לקבל את הסט בהקדם למייל aa31170aa גימיילאנחנו יכולים להציע משחק קליקרים (שלטים) עם שאלות אישיות על האבא וזה כולל עריכה של תמונות וסירטונים, בנוסף יש לנו מאגר של שאלות לדוגמא על ימי הולדת או על מספר שבעים.
יש מצב לקבל בסיס לראות במה מדובר וכמה עולה?אנחנו יכולים להציע משחק קליקרים (שלטים) עם שאלות אישיות על האבא וזה כולל עריכה של תמונות וסירטונים, בנוסף יש לנו מאגר של שאלות לדוגמא על ימי הולדת או על מספר שבעים.
אני אשמח גם אם אפשר לשלוח ל: a0502662111 שטרודל גימל וכו'יש לי סט שלם של קבצים.
אשמח לקבל גם את הסט, למייל m0537766929 שטרודל ג'ימייל קום. תודה ממש!יש לי סט שלם של קבצים.
אשמח מה המייל שלך?אני ערכתי לאחרונה קליפ למשפחה,
הסבא חגג 70 והם חגגו לו בסימן ''טוב עין הוא יבורך'',
הסריטו כל נכד ונין מברך את הסבא,
הסבא לא נשם....וסיפרו לי ששוב ושוב הוא רואה את זה ונהנה מהנחת
אם מענין אותך, פני אלי באישי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //