יומולדת שמח :) !

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• tt.png
    KB 168.8 · צפיות: 22
  • 666.jpg
    KB 180.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לעשות חצי צילצול...
אהבתי את התמונה השניה
הייתי אומר מה דעתי על הראשונה, אבל אני חושב שזה לא יוסיף כלום, אז חבל לכתוב...(הצילום בה בסדר גמור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105982:
אהבתי את התמונה השניה
הייתי אומר מה דעתי על הראשונה, אבל אני חושב שזה לא יוסיף כלום, אז חבל לכתוב...(הצילום בה בסדר גמור)
תודה :)

• הוסף לסימניות
שתיהם יפות.
בשניה זווית הצילום מעט גבוהה.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
מותק של ילדון..
אבל היתי מצפה בתמונה הראשונה לחיוך ענק!!!או למבט משועשע..והוא נראה דיי עצוב...או לא יודעת..
בכל תמונות מהממות!אהבתי!

• הוסף לסימניות
גם לי הפריע קצת שהוא רציני (קצת כמו ליצן עצוב)
אבל עם זאת התמונה יפיפיה!

• הוסף לסימניות
רק לי מפריעים הפרחים?
התלבטתי בתחילה אם זה בן\בת?
אהבתי את השניה, יש בה סיפור.

• הוסף לסימניות
אני לא באמת כזו מפחידה... ;)
הוא היה כ"כ שקוע בעוגה,שזה המבט שהוא נעץ בכל מי שהפריע לו בקריאות שוא...(והוא גם סתם לא תינוק שזורם עם אנשים...פחדן חשדן.ומתוק!)

• הוסף לסימניות
רחלי , מהמם.
הפרחים בעיני מאוד יפים.

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות :)
התמונה השניה נראית מסרט...

• הוסף לסימניות
דווקא הוא לא נראה עצוב, נראה פרצופן כזה, הבעה תמימה לדעתי מותק
אישית לא מתה על ה"סמאש" אבל ההבעות אהבתי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1105982:
אהבתי את התמונה השניה

באמת חבל שא''א חצי צלצול,גם לך
הסכמתי עם החלק הראשון.

• הוסף לסימניות
רחלי, יצא מקסים!!

• הוסף לסימניות
מאד אוהבת את הראשונה.

• הוסף לסימניות
שתיהן נהדרות
ואגב הפי כותבים כך-happy ולא עם P אחת

• הוסף לסימניות
זהו, חזרנו לעבוד?..
מתוק מדבש.
התמונה השניה טו מאצ' סימטרית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה