מתכנתנת בכירה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה עשיתם בסוף?
מותר לשאול?
מותר לשאול?
נשמע טוב, את יכולה בבקשה לשתף אותי בפרטי? תודה רבהוהרבה מזל טוב!
אגב, דברי איתי ב25 אני עשיתי רעיון מטורף (לא לפרסום ציבורי)
אשמח לקבל הודעה בפרטי אפ יתאפר לאני חוגגת לבעלי עוד חודש 25אגב, דברי איתי ב25 אני עשיתי רעיון מטורף (לא לפרסום ציבורי)
אפשר לקבל את הרעיון?אז מגיע לך נו נו נו שלא הגעת להיום מוכנה.. חח
העיקר שיהיה לכם כיף
והרבה מזל טוב!
אגב, דברי איתי ב25 אני עשיתי רעיון מטורף (לא לפרסום ציבורי)
תוכלי לפרט איזה אוכל חלבי מושקע הכנת פעמים קודמות?אני אוהבת שהמתנות שלי באות עם רעיון ועומק ולב!
אז חשבתי ללכת על רעיון של 24 שזה כ”ד.
כ”ד מתנות כהונה...
אבל איך אני מיישמת את זה בפועל?
ומתנה קניתי לו אוזניות בלוטוס יקרות
ולחגוג? זה ה-שאלה, איך?
אנחנו יוצאים הרבה למסעדות אבל ביומולדת שלו אנחנו חוגגים בבית מבחינת האוכל
אני מכינה אוכל מושקע חלבי והוא נהנה מיזה הרבה יותר מלצאת למסעדה
הבעיה היא שהשנה אין לי רעיון בכלל לאוכל מושקע
אז אתם עם היצרתיות שלכם אולי תצליחו לגבש לי את זה לכדי משהו מוגמר?
אודה לכם מאוד!
חשוב לציין היומלדת היום!
אשמח, תודה!מי שמעוניינת אני יכולה לשלוח בפרטי רעיון ליומולדת 24 כולל לוגו
אפשרי גם?מי שמעוניינת אני יכולה לשלוח בפרטי רעיון ליומולדת 24 כולל לוגו
בשמחהאפשרי גם?
אני ממש אשמח גם, תוכלי לשלוח לי? s0527670833 שטרודל גימייל קוםבשמחה
אשמח מאדמי שמעוניינת אני יכולה לשלוח בפרטי רעיון ליומולדת 24 כולל לוגו
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אשמח מאד
יכולה לשלוח לי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים