דרוש מידע יומולדת 40-רעיונות

• הוסף לסימניות
היי, אני צריכה רעיונות ליומולדת 40 לאחותי.
משהו מכל המשפחה, גדול, מרשים...
תתפרעו
;)

• הוסף לסימניות
כן. אנחנו רוצים להפתיע אותה!
יאללה, אני מחכה...

• הוסף לסימניות
@יעלי אחת קדימה
אני עוקבת...
אוקיי, לא להרים ציפיות. נלחצתי:eek: לא רוצה לאכזב
אני לקחתי אחות שיש לנו קשר ממש טוב לקניות, שיוצא לנו הרבה ושמתי לב לדברים
שהיא שמה עליהם עין., ואח"כ כזה הזמנתי אותה לקפה,
בצורה ממש טבעית ושם הזמנתי את כל המשפחה עם חגיגה גדולה, וכמובן... קניתי לה את מה ששמה עליו עין..
ובמסיבה עצמה עשינו הכל במס' 40, 40 ברכות מאנשים שהיא מכירה, 40 מילים\משפטים שהיא נוהגת לומר, ועוד כל מיני דברים עם המספר 40

• הוסף לסימניות
אולי תוציאו אותה מהבית, או כשהיא בעבודה, תזמינו אוכל ממסעדה או משהו, מצגת עליה...
למי שיש עוד רעיונות בסגנון, תכתבו.

• הוסף לסימניות
שאמא שלי נהיתה בת 40 הזמנו לה ולאבא שלי טיסה בכדור פורח משהו רציני לא בגני יהושוע
היה להם מטורף!!!
ואחכ הזמנו להם יום פינוק כזה במלון ושהם חזרו בערב היה אלבום עם תמונות שלהם מכל מיני אורעים בחיים
ובסוף האלבום היה ברכות מחברות ומשפחה
עד היום ( 5 שנים אחרי) עדיין היא מספרת כמה זה היה מושלם!!

• הוסף לסימניות
נגמרו לי ה 3 הודעות לשעה... :(
אוקיי, לא להרים ציפיות. נלחצתי:eek: לא רוצה לאכזב
אני לקחתי אחות שיש לנו קשר ממש טוב לקניות, שיוצא לנו הרבה ושמתי לב לדברים
שהיא שמה עליהם עין., ואח"כ כזה הזמנתי אותה לקפה,
בצורה ממש טבעית ושם הזמנתי את כל המשפחה עם חגיגה גדולה, וכמובן... קניתי לה את מה ששמה עליו עין..
ובמסיבה עצמה עשינו הכל במס' 40, 40 ברכות מאנשים שהיא מכירה, 40 מילים\משפטים שהיא נוהגת לומר, ועוד כל מיני דברים עם המספר 40
הבעיה שהיא שונאת קניות, אבל אני יכולה לארגן בזמן שהיא בעבודה, השאלה מה...
40 בלונים שבתוכם יש 40 תמונות...
איזה סגנון את מחפשת?
פחות... משהו יותר חוויתי עם כל המשפחה, סוג של ארוחה רצינית ממסעדה או משהו ותוכנית מגניבה, אפילו לצאת מהבית, אבל לא משהו יותר מידי מסובך, כי אנחנו רוצים להזמין את כל המשפחה....

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
חייבת רעיונות דחוף!!!!
עדיף משהו בבית.
תודה

• הוסף לסימניות
יש את טריקס מכירה?
זה חוויה משפחתית מדהימה וכמובן עם שאלות עליה..
ואני חושבת שברכות מכולם זה מהמם ומרגש תמיד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו עוד רעיונות, אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה