התייעצות יומולדת 80 לסבא בצל הקורונה מה עושים?

• הוסף לסימניות
סבינו בעז"ה יגיע בעוד שבוע בערך לגיל 80 בלי עין הרע
הבו רעיונות מה לעשות לו
כל משפחה מארגנת משהו בניפרד בגלל הקורונה
אז יש לכם רעיון מה אנחנו נעשה?
חשוב לציין
מכיוון שאנחנו רוצים לחגוג לו עוד 40 יומולדת לפחות.
אז לכן הכל מרחוק!

עוד משהו נוסף אני עורכת מצגות מסריטה וגרפיקאית
רק מה בעידן הקורונה יכול לעזור לזה ? איך אסריט? איך אשיג חומר? מקסימום נישאר לי עיצוב ...
ואל תשכחו שזה עוד שבוע ....

בגלל כל הנסיבות
לכן חייבת את הרעיונות שלכם!!
סלוגן, תוכנית והכל!!!!!!

תודה מראש:)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שכל משפחה תסריט את בני המשפ' מברכים את הסבא היקר ולשלוח לו (עם מחשב) כך גם תהיה לו תעסוקה בהמשך.
ואם תרצו אוכל לערוך לכם למצגת בשילוב תמונות שלו מהיותו קטן ועד הלום... (350 ש"ח)
המון מזל"ט!!

• הוסף לסימניות
up!
אני מאמינה שסבא שלי הוא לא הראשון שחוגג 80 ;)
אז תשפו אותנו איך סבא שלכם חגג
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בסגר הקודם אנחנו עשינו לסבא וסבתא שלי
הסרטנו את כל המשפחה דודים/בני דודים.... אומרים ברכה סתם מספרים משהו, מה שזרם לכל אחד
ערכתי את זה בתור מצגת מסודרת והעברנו את זה להם
בהתחלה פחדתי שיצא מדי ארוך אבל הם כ"כ נהנו הסתכלו על זה עוד פעם ועוד פעם
וכל פעם שדברתי איתם הם הזכירו את זה ואמרו כמה שזה ריגש אותם
עוד משהו שעשינו דווקה לחג סתם לשלוח להם איזה משהו/מתנה בהפתעה מאוד משמח

אפשר לקחת את זה לכיוונים שונים העיקר זה היחס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה