יומן גוגל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

מישהו הראה לי, שהוא מקבל בכל בוקר דו"ח של כל מה שמתוכנן לו לאותו יום, ע"פ האירועים שהוא מכניס ביומן גוגל.

אפשר הדרכה איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
תיכנס באפשרויות, במייל ואז יש אופצי'ה של יומן גוגל,
תכניס כל אירוע עם התראה מראש, וזה יקפוץ בזמן שביקשת.
מאוד ידידותי ונוח להשתמש בו.

• הוסף לסימניות
תודה. את זה אני מכיר.

אני מחפש דרך שכל בוקר בשעה מסוימת, תגיע הודעה למייל, עם פירוט של כל המתוכנן להיום. מישהו אמר לי שיש לו את זה, אבל הוא לא עשה את זה לבד אלא מישהו עשה לו את זה, ולכן איני מצליח להגיע למידע בעצמי.

אם בכל זאת יש פרוגיסט כלשהו שיוכל לעזור, אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
אתה נכנס ליומן שלך, פורס אותו לתצוגה של מסך מלא ואז יש לך בצד ימין היומנים שלי, אתה שם את הסמן של העכבר על השורה של היומן המבוקש ואז יש לך בשורה של היומן שלוש נקודות, לוחץ עליהם ואז לוחץ על הגדרות ושיתוף ואז בהגדרות תגלגל קצת למטה יש לך שם כל מיני אפשריות לקבלת התראות, אחת מהם היא קבלת סדר יום.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה