דרוש מידע יומן מורה

• הוסף לסימניות
כמורה בכל שנה אני מכינה יומן ציונים.
אני מכינה בוורד (כלומר טבלת שמות לכל כיתה והעתק הדבק של הטבלה לעמוד נוסף וכן הלאה)
ההכנה לוקחת שעעעות
אשמח לרעיון/הדרכה כיצד ניתן להכין באופן קל ומהיר יותר
תודה!!!

אשמח גם להדרכה במייל:
aismmyee שטרודל גמייל.

• הוסף לסימניות
איך?
אני אמורה להעלות את רשימת התלמידות.
כלומר עמודים מסוימים לכיתה ט'1, ט'2, וכן הלאה
ובנוסף לעלות טבלאות מבחנים וציונים..

• הוסף לסימניות
יש יומנים מוכנים לקניה, שצריך רק למלא בהם שמות לפי כיתות. יש שם נוכחות יומית, הספק, ציונים ולוח שנה.

• הוסף לסימניות
מכירה.
מכמה סיבות אני צריכה להכין יומן מדויק עבורי.
שוב- אשמח מאוד להדרכה
תודה

• הוסף לסימניות
GEMINI של גוגל אלוף ביצירת טבלאות
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
להביא למעצבת גרפית
יש תוכנה שנקראת אינדזיין מיועדת בדיוק לדברים מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
שוב- איך?
אין לי מושג...
השאלה בעיקר- במקום להעתיק 5 עמודים של כיתה מסויימת+לוח מבחנים+תוכנית שנתית ואז לעבור הלאה לכיתה השניה.
יש דרך לקצר?!(לד' לסמן לו מס' עמודים אותו הדבר ומועתק יחד.
לוגו אותו הדבר לכלל העמודים וכד'?

• הוסף לסימניות
שוב- איך?
אין לי מושג...
השאלה בעיקר- במקום להעתיק 5 עמודים של כיתה מסויימת+לוח מבחנים+תוכנית שנתית ואז לעבור הלאה לכיתה השניה.
יש דרך לקצר?!(לד' לסמן לו מס' עמודים אותו הדבר ומועתק יחד.
לוגו אותו הדבר לכלל העמודים וכד'?
ברגע שהעתקת את רשימת השמות לטבלה אחת, אפשר לעשות העתק הדבק לשאר הטבלאות

• הוסף לסימניות
אם יש לך את היומן מהשנה הקודמת, למה יש בעיה לשמור בשם, ולהכניס את השמות של התלמידות החדשות?
ובכלל, להשאיר יומן כזה בלי שמות.
ובכל שנה, רק להחליף שמות.

• הוסף לסימניות
כן, אך יש חלקי עיצוב נוספים כמו כותרת, מסגרת, לוגו וכד'
כל זה אפשר באוטומט
תלחצי פעמיים במקום של הכותרת בוורד, כל הדף יהפוך להיות אפור ותוכלי להוסיף לוגו וכותרת שאוטומטית כל עמוד שתפתחי יהיו לך גם את אלה (לא בטוחה לגבי הלוגו, תבדקי)
ומסגרת את צריכה להגדיר לו בלשונית של עיצוב - גבולות עמוד, ושוב זה אוטומטי לכל המסמך
מעבר לזה, עיצוב יותר מותאם לא נראה שוורד זה המקום, זאת תוכנה בסיסית מעולה אבל פחות לגרפיקות, כמו שאמרו אינדיזיין היא תוכנה יותר מקצועית בדיוק בשביל צרכים כאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה