כללי יומן

• הוסף לסימניות
שלום,
קיבלתי פרויקט לעצב יומן עם קונספט מיוחד (שש...זה סוד..!) דורש הרבה יצירתיות.
מאחר ואף פעם לא עבדתי על פרויקט בסדר גודל כזה אשמח אם תוכלו לייעץ לי בתמחור
חילקתי את המחיר ל:
עיצוב כריכה
עיצוב גריד
12 עמודי מאסטר ל12 חודשים
עמוד רגיל
עמוד פרסומות
עמודים מיוחדים
פורזץ ונחזץ
אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה נחשב מחיר סביר וכן אם יש עוד פרט שכדאי להוסיף לרשימת התמחור בחוזה.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה העמודים שמחברים בין הכריכה בהתחלה ובסוף. לפעמים משאירים אותם לבנים בלי שום עיצוב ולפעמים מעצבים בהם.

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
תודה
אף פעם לא שמעתי

• הוסף לסימניות
שמעתי על פורזץ אבל נחזץ? מה זה?

• הוסף לסימניות
פורזץ זה הדף שמחבר בין הכריכה לספר בתחילתו
ונחזץ זה הדף שמחבר בין הכריכה לספר בסופו

• הוסף לסימניות
בבקשה שמישהו ינסה לענות לי.. אפילו על חלק מהדברים
אני צריכה להגיש הצעת מחיר מחר....

• הוסף לסימניות
א. אהבתי מאד את הלוגו / תמונה של השם שלך.
ב. קשה מאד לתת סדר גודל של סכום של מחיר (במיוחד כשלא מכירים את העבודות שלך)
ג. מה שכן - אירגנת בצורה נכונה את הצעת המחיר. צריך שיהיה ברור לך וללקוח מה בין עיצוב גריד לעיצוב דפי מסטר חודשיים, וכן מה המשמעות של דף רגיל / דף מיוחד.

את יכולה לעיין ב'מחירון פרוג'. הוא לא ממש עדכני ומשקף, אבל נותן כיוון כלשהו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;946428:
שלום,
קיבלתי פרויקט לעצב יומן עם קונספט מיוחד (שש...זה סוד..!) דורש הרבה יצירתיות.
מאחר ואף פעם לא עבדתי על פרויקט בסדר גודל כזה אשמח אם תוכלו לייעץ לי בתמחור
חילקתי את המחיר ל:
עיצוב כריכה
עיצוב גריד
12 עמודי מאסטר ל12 חודשים
עמוד רגיל
עמוד פרסומות
עמודים מיוחדים
פורזץ ונחזץ
אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה נחשב מחיר סביר וכן אם יש עוד פרט שכדאי להוסיף לרשימת התמחור בחוזה.
תודה מראש

ברוכה הבאה!!

בהצלחה רבה רבה!

אסתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה