כללי יומנים תשע"ב

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
אשמח מאד לשמוע חוות דעת והערות! הביקורת שלכם חשובה במיוחד, אם לא להשנה אז לשנה הבאה.
אני מצרפת כמה דפים מתוך היומן, כל פעם שני עמודים צמודים
ותודה לדן ברלב על הציורים המדהימים שעושים את היומן!
יומן לשכבות הנמוכות:

קבצים מצורפים

• הדמיה קטנות.jpg
    KB 202.9 · צפיות: 35
  • יומן1.jpg
    KB 739.6 · צפיות: 23
  • יומן 2.jpg
    KB 905.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יומן לשכבות הגבוהות

קבצים מצורפים

• הדמיה גדולות copy.jpg
    KB 361.9 · צפיות: 18
  • גדולות.jpg
    1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;633912:
יומן לשכבות הגבוהות
יפה מאד!!! אני יכולה לראות את הבת שלי מתלהבת מאד :)
ההערה היחידה שיש לי היא הפונט ביומן לשכבה הגבוהה - הוא יפה למילים בודדות אבל ברגע שהתחלת להשתמש בו לכיתוב רב יותר, הוא הפך לבהיר וצפוף מידי.

• הוסף לסימניות
יומן מעוצב יפה! וגם מעניין ! גם אני התלהבתי ממנו לא רק הבת לי...

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת! חבל שאין לי בנות גדולות כדי לחזות ביומן במציאות...

• הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה
עיצוב יפה, נעים ומעניין

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד יפה. בעיקר זה של הכיתות הנמוכות אךבפרוש גם השני.

• הוסף לסימניות
מקסים. נראה לי שהתמונות ביומן לקטנות מדי גדולות .

• הוסף לסימניות
של הקטנות מדהים ומקצועי!!!!
של הגדולות - העיצוב נראה פחות קשור....

• הוסף לסימניות
היומנים מדהימים ביופיים,
ולאחר שראיתי אותם בבית הספר, אז במציאות עוד הרבה יותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה