- הוסף לסימניות
נראה כדאי להוציא מהמתכון אתלי זה קרה.
אז ככה להלן המתכון:
מקל.
כף אשפה או כלי קיבול כלשהו.
פח בקרבת מקום.
עיניים עצומות.
נשימות לסירוגין.
כוס אומץ .
ו....... זהו אתם אחרי.
בהצלחה!
ה"נשימות לסירוגין"
נראה כדאי להוציא מהמתכון אתלי זה קרה.
אז ככה להלן המתכון:
מקל.
כף אשפה או כלי קיבול כלשהו.
פח בקרבת מקום.
עיניים עצומות.
נשימות לסירוגין.
כוס אומץ .
ו....... זהו אתם אחרי.
בהצלחה!
באיזו עיר מדובר?בחור אמיץ בנתיים לא מצאנו, אם מישהו מוכן להיות הבחור נשמח.
לא כשזה בשטח פרטי.אפשר לנסות את השירות הוטרינרי העירוני במוקד 106-
הרי היונה היא מפגע עירוני---
איפה אתם גרים
איזה עיר אתם גרים
באיזו עיר מדובר?
אם זה באזור שלי אני מוכן להתנדב בל"נ
הבן שלי מוכן באיזה איזור שיהיה במחיר נסיעות
ואההו כמה מתנדבים, אבל למה הם לא מגיביםאפשר להציע שירות
באיזה עיר?
שאלה טובהואההו כמה מתנדבים, אבל למה הם לא מגיבים
אולי אי עפה להם פתאום
בית שמש, תודה רבה על ההצעה,אם זה באזור שלי אני מוכן להתנדב בל"נ
לא עדיין לא עפה,ואההו כמה מתנדבים, אבל למה הם לא מגיבים
אולי אי עפה להם פתאום
זה בחלון קומה גבוה, לא עףאולי עם מקל ארוך - להעיף החוצה, ואז לטאטא אותה מהחצר לפח
או לחלופין להביא חתול לחצר - הוא ישמח
הילדים של השכנים בני 2-5 בערך,- זה טווח הגילאים פחות או יותר אצלנו.מה הבעיה, לספר לילד של השכנים, (ולא לאימא שלו!!!!!)
הוא יעשה את העבודה מעצמו.
לא צריך תשלום, לא גר בבית שמש אבל מזדמן לשם מידי פעם, איפה בבית שמש?בית שמש, תודה רבה על ההצעה,
מוכנים אפילו בתשלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים