עזרה יונים התנחלו במרפסת ביתנו

• הוסף לסימניות
'משבועות'בנו להן קן וזיכו אותנו במצות שילוח הקן, החזרנו את הביצים וחשבנו שאוטוטו יבקעו גוזלים ויעופו... ואכן כך היה אך כנראה מוצא חן בעיניהן המקום ו5 שבועות מאז שהן נולדו הן כבר ממש גדולות, מלכלכות מאוד, מי יודע באיזה גיל הן אמורות לעוף? או אולי יש עיצה איך לגרום להן לעוף?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה סימן טוב לשלום בית. ;)
שימו את המתכות הדקות האלה כמו בכותל.
בכל המקומות המועדים.

• הוסף לסימניות
תעמדי על המשמר, גם אם הצלחת להוציא אותן כעת, סיכוי גדול שתחזורנה.
יונים אוהבות לחזור למקום הולדתן.

• הוסף לסימניות
היונה שלנו הטילה בתוך העציץ, רציתי לתת לילדים את החוויה של בקיעת הביצה והגוזלים אז השארנו את הביצים שם, הילדים כל יום יצאו לראות, רק אחרי בערך חודש בקעו הגוזלים, ולקח המון זמן עד שעפו... בנתיים הטילו בפנים עוד פעמיים, את הביצים הנוספות זרקנו מיד,
5 שבועות, נראה לי שאת לקראת הסוף, מקווה בשבילך,
לי לא היה לב להוציא אותם,
אבל כמו שנעמיתוש כתבה הם אוהבות לחזור, אנחנו סגרנו את המרפסת הרמטי.

• הוסף לסימניות
לא יודעת כמה זמן, אבל כשהם נראים כמו יונה בוגרת הם מסוגלים לעוף ולעזוב את הקן
גם למרחקים קצרים הם לא עפים?

• הוסף לסימניות
ובנוס, לכל מה שאמרו למעלה, הגוזלים מפיצים ריח נוראי!
לא הייתי משאירה את הביצים.

• הוסף לסימניות
עפו עפו היונים, הרבה בזכות הרעיונות שקבלתי כאן, כעת אני עקוצה וחוששת שזה קשור,יש מה לעשות? צריך לטפל? או שהקיצות תעלמנה מעצמן?

• הוסף לסימניות
מכירה את התופעה של הגירוד, למישהי יש הסבר ופיתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה