בקשה יוסף מרדכי בן יצחק ותהילה שמחה קדוש - ברוך דיין האמת

ילד של תפילות... ממש מרגש!!!
שה' ימציא לו במהרה רפואה שלימה, הישר מידו הכל יכולה!!!

את מכירה אותו אישית?

סליחה שאני שואלת
לא
אבל יש לו חשבון שבו (או שהוא מעלה או שמישהו מבני המשפחה מעלה) את כל מה שהוא עובר, טיפולים הקרנות בדיקות כואבות הכוללל מזעזע כמה לילות אח"כ בקושי ישנתי
מטורף מה שילד בגיל כזה עובר, גיהנום זה לא מילה
ולכן אני מרגישה שזה נוגע לי אישית
מבקשת מכל אחת שרואה את האשכול לעצור ולומר אפילו פרק תהילים אחד
מדובר בילד שלא יודע מה זו ילדות, לא יודע מה זה יום בלי ייסורים וכאב, הוא עבר דברים שמבוגרים לא עומדים בהם..:(:(:(

לא
אבל יש לו חשבון שבו (או שהוא מעלה או שמישהו מבני המשפחה מעלה) את כל מה שהוא עובר, טיפולים הקרנות בדיקות כואבות הכוללל מזעזע כמה לילות אח"כ בקושי ישנתי
מטורף מה שילד בגיל כזה עובר, גיהנום זה לא מילה
ולכן אני מרגישה שזה נוגע לי אישית
מבקשת מכל אחת שרואה את האשכול לעצור ולומר אפילו פרק תהילים אחד
מדובר בילד שלא יודע מה זו ילדות, לא יודע מה זה יום בלי ייסורים וכאב, הוא עבר דברים שמבוגרים לא עומדים בהם..:(:(:(
מסכימה עם כל מילה!

אנחנו חברים מאוד קרובים של המשפחה שם..

הם עוברים המון!!!!!!!!!!! שלא נדע....

רק תפילות עוזרות באמת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה