כללי יוספי רוזן?

• הוסף לסימניות
יצא לי לשמוע לא מעט על תהייה איך מאיתים את השם שלי: יוספי רוזן, חלקם הגדול חשבו שזה שם של בן, עם סגול בס' ופ' לא דגושה.
מכיון שכך חשבתי שאולי אני צריכה להוסיף ללוגו ניקוד כדי שמי שלא מכיר יידע איך לקרוא.
(בעבר הלוגו שלי היה באנגלית אז לא היתה את הבעיה הקטנה והמשמעותית הזו)

לפני שאני מחליטה סופית אשמח לשמוע את דעתכם המגוונת.
דעתי האישית לגבי שינויים בלוגו היא בד''כ שלילית מכיון שאני חושבת שלאחר שהקהל למד להכיר את הלוגו עם הסימבוליות שלו, זה לא טוב לבלבל ולשנות, אך כנראה שאצטרך לשבור את הכלל הזה לגבי,
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• יוספי.jpg
    KB 33.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
גם אני חשבתי בתחילה שזה שם חיבה של יוסף, אע"פ שהיתה לי מורה שקראו לבת שלה יוספה.
לדעתי אין לך מה לחשוש, לא מדובר בשינוי משמעותי, הקהל שלמד ומכיר את הלוגו יזהה אותו מיד גם עם ניקוד.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
גם שם הניק מבלבל...

• הוסף לסימניות
כנ"ל.

עכשיו הגיע הזמן לשנות גם הניק לשם של נקבה...(סמיילי קורץ)

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לשנות רק את הנקודה ב-"פ" ושאר הנקודות להוריד, ואז זה כבר יהיה מובן שמדובר בנקבה.

• הוסף לסימניות
אכן, נראה הרבה יותר טוב!

קבצים מצורפים

• לחוות דעת.jpg
    KB 24.4 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה