יועץ משכנתאות בלי וואטסאפ

• הוסף לסימניות
מנחם דוד זילברברג
יועץ חסידי ללא וואצאפ
0583254445

• הוסף לסימניות
האם תרצי משהיא מוכשרת מאוד!! שסיימה לאחרונה לימודים בהצלחה גדולה
רק בלי ניסיון?

• הוסף לסימניות
מכיר עם נסיון + הרבה הצלחות ובלי וואצפ (למייטב ידעתי על כל פנים)

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו מאוד מרוצים מיואל צפדיה- קרדיט משכנתא
(לא יודע אם אין לו ווצאפ, בכל אופן התעסקנו איתו במייל בלבד והכל תקתק ביעילות ומהירות)

• הוסף לסימניות
נחמיה נוסבוים 0583248627
הוציא לי משכתנא מסובכת במהירות, ותנאים מעולים.
ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו להשאיר מס טלפון
או לשלוח למייל 3556558gmail.com
(לא יודע אם אין לו ווצאפ, בכל אופן התעסקנו איתו במייל בלבד והכל תקתק ביעילות ומהירות)
אני שאלתי לגבי יועץ שאין לו וואצאפ לא בגלל שאני מחפש מישהו שאפשר להתנהל מולו במייל
זה יש הרבה...
אני מחפש מישהו שאין לו וואצפ בכלל
זה עיקרון שלי, אני מחפש לפרנס אנשים שיודעים לעמוד על עקרונות גם כשקשה...

• הוסף לסימניות

אני שאלתי לגבי יועץ שאין לו וואצאפ לא בגלל שאני מחפש מישהו שאפשר להתנהל מולו במייל
זה יש הרבה...

אז אין לי מושג לגבי זה.
(מהדף יצירת קשר באתר נראה שיש לו ווצאפ)

ניסית לעזור מניסיוני..
בכל אופן בהצלחה.

• הוסף לסימניות

מישהו יודע להמליץ לי על יועץ משכנתאות טוב,
שלא משתמש עם וואטסאפ ?

אם וואצאפ על המחשב מספק אותך. אז יש אחד לידר משכנתאות בבני ברק. אחלה מענטש ומצוין​

• הוסף לסימניות

זה יש הרבה...

יואל צפדיה
c7603090*gmail.com
058-7603090

• הוסף לסימניות
אישור עקרוני מבנק לאומי
הלוואת נדוניה/עזרה לילד,
מה אתם אומרים על הריביות ?

00001.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה