דרוש מידע יועץ נשואין

• הוסף לסימניות
אודה להמלצה על יועץ נשואין מנסיונכם

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמישהו ישתף כאן :)
תרשמו כתובת מייל או משהו שאנשים יוכלו להישאר אנונימיים.....

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמישהו ישתף כאן :)
תרשמו כתובת מייל או משהו שאנשים יוכלו להישאר אנונימיים.....
יש הרבה אנשים שנמצאים בצמתים ציבוריים וחינוכיים שונים, ויודעים מצויין מי יועץ טוב ובעיקר מי לא, והרבה יותר טוב מאלו שנועצו בעצמם (שלא תמיד יודעים להעריך נכון את מידת מקצועיותו של היועץ)
קצת צמצום לחשוב שמי שממליץ זה מישהו שבבית שלו עפים כסאות

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום וברכה
בשמחה
תוכלו ליצור איתי קשר 02-5839769 אם אני לא יענה אני יחזור אליכם יותר מאוחר בע"ה

• הוסף לסימניות
שמעתי מחבר קרוב על ארגון 'בית שהשלום שלו'.
כתבתי את זה פה פעם.
rtyu05331אין לכתוב כתובת מייל
תבקשו במייל את המס' טלפון.

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את יוסי גולדשטיין המדריך חתנים.
הוא ממש מקצועי ומומלץ תחפשו כאן בפורום

• הוסף לסימניות
יש הרבה אנשים שנמצאים בצמתים ציבוריים וחינוכיים שונים, ויודעים מצויין מי יועץ טוב ובעיקר מי לא, והרבה יותר טוב מאלו שנועצו בעצמם (שלא תמיד יודעים להעריך נכון את מידת מקצועיותו של היועץ)
קצת צמצום לחשוב שמי שממליץ זה מישהו שבבית שלו עפים כסאות

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ לא ללכת לאחד שממליץ
אלא לארגון שיש להם ניסיון ושולחים כל אחד למי שמתאים לו
כמו מרכז פלא יועץ
טלפון: 02-5827080

מענה טלפוני בין השעות 15:00-19:00

• הוסף לסימניות
נכון יש ארגונים מקסימים
ויש אותו שהוא מיקצועי ויודע לאן להפנות אם זה לא קשור אליו .
ואם זה כן אז מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה