יועץ שעזבתי אותו, כי לא הצליח להשיג משכנתא בתנאים שהבטיח

• הוסף לסימניות
מגיע לו עמלה?
דיברנו על משכנתא חוץ בנקאית בריבית עד 5 אחוז, ועמלת פתיחה חצי אחוז. בסוף התהליך הוא הודיע שהצליח להשיג רק בריבית של 6.75 (לא בגלל נתונים שלי) ועמלת פתיחה 2 אחוז, ובתנאים כאלו לא שוה לי המשכנתא. הוא טוען שמגיע לו שכ"ט, יש צד שאני חייב לו?

• הוסף לסימניות
מגיע לו עמלה?
דיברנו על משכנתא חוץ בנקאית בריבית עד 5 אחוז, ועמלת פתיחה חצי אחוז. בסוף התהליך הוא הודיע שהצליח להשיג רק בריבית של 6.75 (לא בגלל נתונים שלי) ועמלת פתיחה 2 אחוז, ובתנאים כאלו לא שוה לי המשכנתא. הוא טוען שמגיע לו שכ"ט, יש צד שאני חייב לו?
אני לא כאן כדי לפסוק
רק מתעניין, באיזה תאריך בערך הוא התחייב עד 5 אחוז ?
כי אם זה בחודשים האחרונים זה התחייבות לא ריאלית בעליל
אם לפני העלייה הגדולה של הפריים זה הגיוני והעלייה לא בשליטתו

• הוסף לסימניות
בערך לפני שלושה חודשים
(אני יודע שהפריים עלה עוד מאז, הטענה שלי היא בעיקר לגבי עמלת הפתיחה)

• הוסף לסימניות
תכלס לקחת את ההלוואה הזאת או לא ?

• הוסף לסימניות
בערך לפני שלושה חודשים
(אני יודע שהפריים עלה עוד מאז, הטענה שלי היא בעיקר לגבי עמלת הפתיחה)
גם לפני 3 חודשים זו התחייבות די מופרכת
מה ההצעה שורה תחתונה ומאיזה חברה ?

• הוסף לסימניות
יועץ שמתחייב לכזה דבר נשמע לא ריאלי, ואם הוא ידע שהוא לא יצליח ודאי לא מגיע לו שכר טרחה. אם כבר שישלם לכם שכר המתנה...

• הוסף לסימניות
מדובר במיחזור פנימי בטריא (לקבוצת רכישה, כעת אנו בסיום הבניה ולכן המיחזור בתנאים משופרים).
ההצעה כעת היא פריים פלוס 2.5, ועמלת פתיחה 2 אחוז.
כיון שמדובר על תקופה של כחצי שנה (משוער, עד טופס 4 שאז אני רוצה למכור, 3 חד' במורדות גילה אם זה מענין מישהו) יוצא שעולה לי הסיפור יותר מעשר אחוז שנתי (= 6.75 לשנה, פלוס 2 לחצי שנה, שזה ארבע בחישוב שנתי), ופשוט לא שוה לי העלות.
(אני יכול בדוחק להסתדר ללא המשכנתא)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעדכן, (לאחר שהיועץ אמר לי לעשות שאלת רב ויהיה מקובל עליו הפסק), שאלתי דיין מפורסם (הרב קנר ממודי"ע), ותשובתו היתה, שכיון שהיה סיכום על תנאים (והיועץ לא מתווכח על זה), והוא לא הצליח לעמוד בהם, ברור שלא מגיע לו שכר.

• הוסף לסימניות
מדובר במיחזור פנימי בטריא (לקבוצת רכישה, כעת אנו בסיום הבניה ולכן המיחזור בתנאים משופרים).
ההצעה כעת היא פריים פלוס 2.5, ועמלת פתיחה 2 אחוז.
כיון שמדובר על תקופה של כחצי שנה (משוער, עד טופס 4 שאז אני רוצה למכור, 3 חד' במורדות גילה אם זה מענין מישהו) יוצא שעולה לי הסיפור יותר מעשר אחוז שנתי (= 6.75 לשנה, פלוס 2 לחצי שנה, שזה ארבע בחישוב שנתי), ופשוט לא שוה לי העלות.
(אני יכול בדוחק להסתדר ללא המשכנתא)
אתה בטוח שתמכור מיד אחרי טופס 4?
אמור להיות לך מס שבח
שים לב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה