דרוש מידע יועצת הנקה בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על יועצת הנקה בירושלים.
מחפשת מישהי עם הרבה ניסיון ופתרונות שונים.

תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם יש כאן מישהי שהיתה לה בעיה שיועצות אמרו לה שאין לזה פתרון?
אם כן - אשמח שתפנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על ליסה זליג מהר נוף
0528600368
גם אני!
מאד מאד מיוחדת, עם המון ידע למעלה מ25 שנים.
עזרה לי המון, עם הדחיפה הנכונה, מאד אכפתית ומתמסרת.
מתמצאת מאד גם בבעיה של לשון קשורה/קצרה וכל הפתרונות.
מגיע גם לבית הלקוחה.
מדברת עברית ואנגלית שוטף.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם יש כאן מישהי שהיתה לה בעיה שיועצות אמרו לה שאין לזה פתרון?
אם כן - אשמח שתפנה אלי באישי.
לי אין מספיק חלב
ניסיתי כמעט הכל לרבות שאיבות כפולות גם בלילות ומוטיליום
היועצת נתנה לי "הכשר" שאין לזה פתרון
אם את צריכה עוד מידע, בבקשה

• הוסף לסימניות
לי אין מספיק חלב
ניסיתי כמעט הכל לרבות שאיבות כפולות גם בלילות ומוטיליום
היועצת נתנה לי "הכשר" שאין לזה פתרון
אם את צריכה עוד מידע, בבקשה
כתבתי כבר בעבר
על כדורי מציצה של רינה פארם אני ראיתי איתם פלאים
יותר מכל השאיבות
וניסיתי גם מוטיליום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה