התייעצות יועצת הנקה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
לאחר הלידה מחפשת יועצת הנקה שתעזור לי בעניין החזרה לעבודה שההנקה תישאר נקייה.
יש מישהי שהייתה אצל יועצת הנקה והיא נתנה לה טיפים כדי לשמור על ההנקה גם כשהיא עבדה 7 שעות והתינוק במעון, איך זה הולך עם השאיבות אני צריכה מישהי שתמקד אותי בדיוק איך לעשות את זה ובעזרת ה' עד גיל שנתיים.

• הוסף לסימניות
אומרים שתמר ניסנבוים מאד יעילה בקטע הזה

• הוסף לסימניות
ממליצה לך מאד לברר על יועצת ההנקה - שהיא לא מומחית פיראטית מטעם עצמה,
אלא למדה לימודים מסודרים
יש גם תעודות ליועצות הנקה, אני פחות מבינה בזה.

• הוסף לסימניות
זה גם עניין של גוף
ככה שלא כל יועצת יכולה לעשות קסמים
כן יכולה למקסם את מה שהגוף שלך מסוגל

באתר מאמימוש יש מס' יועצות הנקה
לא מכירה אותן אישית, כך שלא יכולה להמליץ מנסיון.

• הוסף לסימניות
מזמינה אותך להתרשם מקו התוכן אמא בטוחה 073-3579-554 לאמהות לתינוקות בגיל הינקות ובכלל...
בשלוחה 8,3 יש הרצאה השקפתית בנושא
את כל הסודות להנקה יעילה ארוכה ובטוחה יותר יש לי בקורס המלא פרטים בשלוחה 3
מזמינה אותך להיכנס, לשמוע, ללמוד, ולהגיע לתוצאות בעז"ה!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך מאד לברר על יועצת ההנקה - שהיא לא מומחית פיראטית מטעם עצמה,
אלא למדה לימודים מסודרים
יש גם תעודות ליועצות הנקה, אני פחות מבינה בזה.
דווקא מנסיון אלו שלא למדו בצורה מסודרת אלא מהשטח, הרבה פעמים יותר מוצלחות מאחרות שיודעות בעיקר תאוריה שלא באמת עובדת.

לפותחת האשכול אסתי בראון מאד מומלצת לצורך שאת מחפשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה