התייעצות יועצת תעסוקתית במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מחפשת לבת שלי בת 17.5 כיתה י"ב המלצה על יעוץ תעסוקתי ללא אינטרסים של לימודים ספיציפיים

• הוסף לסימניות
אסתי אקרמן, במרכז מפת"ח.
כרגע יושבים בבית מגה אור, בשילת. העובדים כולם חרדים ממודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
אסתי אקרמן, במרכז מפת"ח.
כרגע יושבים בבית מגה אור, בשילת. העובדים כולם חרדים ממודיעין עילית.
ראיתי את הכותרת וחשבתי לתייג אותך. טוב שכבר הגבת :)

• הוסף לסימניות
מרכז מפת"ח מיועד גם לגיל של ה? להזכירך היא בת 17.5 כיתה י"ב

• הוסף לסימניות
בעלי דיבר איתם בטלפון משהו שם אמר לו שזה מגיל 18 שה נכון?

• הוסף לסימניות
חבל מאוד , כיתה י"ב זה זמן להחלטות ולא תמיד התלמידים תואמים לגיל

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי ב-י"ב, עוד לא בת 18, שעשתה ייעוץ תעסוקתי דרך מפתח. לא במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
מתי היא בת 18?
הרבה בנות י"ב הולכות למפת"ח ברחבי הארץ. לא בדקתי איך מסתדרים בדיוק עם הגיל.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מבררת ג"כ על יועצת תעסוקה באיזור ביתר
יש המלצות?
מה זה מפת"ח? אין להם אינטרסים כלשהם?

• הוסף לסימניות
מה זה מפת"ח? אין להם אינטרסים כלשהם?
ברור שיש להם, לכל גוף יש :)
מפת"ח נמדדים על ידי משרד העבודה באמצעות אורך תהליך עד להשמה. אלא אם כן הפונה יצא ללימודים ואז לא סופרים את הזמן של הלימודים.
כמה שיותר השמות = יותר אחוזי הצלחה.
תכל'ס, כשמגיעה בת לפני י"ב אין להם מי יודע מה אינטרס ספציפי, חוץ מזה שהיא תלמד משהו שהיא גם תעבוד בו בסוף, ורצוי מיד אחרי שתסיים את הלימודים (כאמור, אז זה ימדד להם כהצלחה)

• הוסף לסימניות
ובתור בחורה חרדית שלא רוצה לצאת למכללה יש לי מה לעשות אצלם אבחון?
אני רוצה להמשיך בסמינר, השאלה היא אם זה עזור לי באמת בבחירת מסלול

• הוסף לסימניות
ובתור בחורה חרדית שלא רוצה לצאת למכללה יש לי מה לעשות אצלם אבחון?
אני רוצה להמשיך בסמינר, השאלה היא אם זה עזור לי באמת בבחירת מסלול
אני חושבת שכן,
הם לגמרי מכירים את השטח .,..
תגידי להם מה האפשרויות שיש לך בסמינר, הם יעזרו לך לבחור מתוך מה שיש.

נ.ב. יש גם אפשרות מהפכנית שבנות לא חושבות עליה לפעמים:
אם יש מסלול שמתאים לך ויש אותו בסמינר אחר,
לפעמים אפשר לעבור סמינר :)
זה לא 'מה שיש אצלנו בסמינר או מכללה'. יש עוד טווח באמצע. או נגיד למשל ללמוד בפרוג במקביל לסמינר :) סתם, זה רק בשביל לכבד את האכסניה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה