מידע שימושי יועצת תעסוקתית - מניסיון בלבד!

• הוסף לסימניות
חבר שאל אותי על יועצת תעסוקתית, הבטחתי לחזור אליו עם תשובות ברורות - כמובן אחרי שאמצא אותם בפורום הענק.
מתברר שהרבה שאלו, הרבה שמות נזרקו, אבל לא ממש מניסיון (אולי לא הרבה מחפשים?!)
הדרישות, ניסיון באבחון, ידע נרחב של מצב השוק במגוון תחומים, ומאד חשוב, חרדית, שמכירה את הניואנסים.
לא גרפולוגית, לא מאמנת תעסוקתית וכל מידי דברים דומים.
אשמח מאד אם יוכלו לנדב כאן מידע אמין.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יועץ או יועצת?

• הוסף לסימניות
חבר שאל אותי על יועצת תעסוקתית, הבטחתי לחזור אליו עם תשובות ברורות - כמובן אחרי שאמצא אותם בפורום הענק.
הדרישות, ניסיון באבחון, ידע נרחב של מצב השוק במגוון תחומים, ומאד חשוב, חרדית, שמכירה את הניואנסים.
תודה מראש!
מנסיון
עפרה הר כסף-גולדשטיין ממש טובה, מכירה את השוק היטב.
היא נותנת יעוץ ע"פ כתב וציור.
זה האתר שלה אם תרצה עוד פרטים http://www.kavnekuda.co.il/הכוון-תעסוקתי/

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מירי ברנשטיין
0504105100
יועצת תעסוקתית אלופה ומומלצת בבני ברק.

• הוסף לסימניות
תודה מראש!
מאיפה בארץ?
קרן קמ"ח ומרכז כיוון עובדים רק עם יועצים ויועצות שחברים באיל"ת.

• הוסף לסימניות
מאיפה בארץ?
קרן קמ"ח ומרכז כיוון עובדים רק עם יועצים ויועצות שחברים באיל"ת.
לא כ"כ משנה המרחק, אם זו מישהי טובה יהיה שווה גם לנסוע.
נראה לי בצורה פרטית זה קולע וממוקד יותר מקמ"ח ושות', אני טועה?

• הוסף לסימניות
דבורה קיסטר

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעדיף ללכת למכון כמו אדם מילוא שגם מבצעים מבחן וגם יעוץ פרטני
יש להם כל מיני מסלולים
אני מכירה רק את המבחן והוא ידוע כמבחן אמין
לא מכירה מקרוב את כל תהליך היעוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה