יופי של ילד...

• הוסף לסימניות
צילום ועיבוד משגע!

(את אשדודית? הגיוני שאני מזהה אותך ;) )

• הוסף לסימניות
עכשיו רואים? :D
ואגב, טקסט בהיר את יכולה לעבור עליו עם הסמן של העכבר (במילים אחרות להכחיל אותו) ואז הוא קריא :)

• הוסף לסימניות
באמת יופי של ילד ויופי של תמונה!

• הוסף לסימניות
איזה ילד...בלי עין הרע!
והצבעים משגעים!

• הוסף לסימניות
את אחות של פ'? ההורים שלך גרים בנין מול ההורים שלי (קומה 4)
מזהה?
(כי אני עדיין לא סגורה שזו את :D)

• הוסף לסימניות
צבעים מדהימים!
צילום ועיבוד מקסימים.

• הוסף לסימניות
מושלם!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
משהו בכחול של העיניים נראה לי יותר מדי, לא מסתדר טבעי בתמונה.

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה זוית תאורה מהממים!
העריכה של העיניים לא טבעית, וגורעת מהיופי

• הוסף לסימניות
אסתי מדהים!
הצבעים והעיבוד!

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה !!!

לילד מדהים!!!

• הוסף לסימניות
באמת יופי של ילד!!
יופי גם של צילום ועיבוד.

דווקא משהו בקומפוזיציה הפריע לי לא יש מדי ספיס בימין
מצד שני אין איך לקרופ בלי לחתוך לו את היד.
מה את אומרת על אורך?

• הוסף לסימניות
היי ,אסתי
לא מצליחה לשלוח הודעה פרטית
אפשר את המייל או הטלפון שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה