2 דברים שונים בשביל 2 מטרות שונות.ביקשו להעלות כאן את הנושא.
עד שכבר יוצאים - ניקח גם את הקטנטנים - נעביר את הבית לנופש - אז איפה הנופש??
נשמח לכל טיפ ועזרה בנושא חשוב זה!
נכון.... וגם הילדים לא אשמים שילדתם אותם... הם צריכים אתכם!רק לא לזרוק אותם אצל סבתא וסבא...(הם לא משרתים שלכם..)
לא הבנתי למה להשתמש בביטוי לזרוק.רק לא לזרוק אותם אצל סבתא וסבא...(הם לא משרתים שלכם..)
ילד בן שלוש ירצה להיות שלושה ימים עד שבוע אצל סבתא וסבא? שיהיו הכי מארחים מהמם! והכי אהובים שיש...לא הבנתי למה להשתמש בביטוי לזרוק.
אני רק אגלה לך סוד שיש סבים וסבתות שמשתוקקים ומבקשים מיזמתם לארח את הנכדים.
וגם הנכדים רוצים מאד להיות אצלם.
לא דברתי על ילד בן שלש כי אני לא שולחת בגיל הזה. אם כי אינני מחליטה שמה שלא מתאים לי אמור להיות המתווה גם לאחרים.ילד בן שלוש ירצה להיות שלושה ימים עד שבוע אצל סבתא וסבא? שיהיו הכי מארחים מהמם! והכי אהובים שיש...
הם צריכים את ההורים שלהם. זו דעתי... אבל מכבדת את דעתך.
זה מאד תלוי בכמה הילד תלוי בהורים ובקשר עם הסבים.ילד בן שלוש ירצה להיות שלושה ימים עד שבוע אצל סבתא וסבא? שיהיו הכי מארחים מהמם! והכי אהובים שיש...
הם צריכים את ההורים שלהם. זו דעתי... אבל מכבדת את דעתך.
אומרת את מזה מנסיון בעבודתי הקצרה במעון... הילדים היו עצובים (!) ממש במשך כל הימים... גם כאלו שסבא וסבתא היו מביאים ומוציאים אותם מהגן יותר מההורים בזמן שגרה.... כבר אז הבטחתי לעצמי שלא יהיה סיכוי שאעשה את זה לילדי....זה מאד תלוי בכמה הילד תלוי בהורים ובקשר עם הסבים.
יש ילדים שכבר בגיל יותר קטן יהנו לשהות אצל הסבים והדודים כמה ימים ללא ההורים ולא ירגישו בחיסרון ההורים.
לגבי נופש עם ילדים צריך לשים לב שזה נופש מותאם לילדים, מלון יוקרתי 5 כוכבים פחות מתאים להם והם לא יהנו.
יש עכשיו את המלונות שעושים גם הפעלות לילדים במלון ויש מלונות שיש בהם גם בייביסיטר מסגנון נופש כזה יכולים גם ההורים וגם הקטנטנים להנות
לענ"ד זה לא קשור לחשיבה. אלא לאופי הקשר.אומרת את מזה מנסיון בעבודתי הקצרה במעון... הילדים היו עצובים (!) ממש במשך כל הימים... גם כאלו שסבא וסבתא היו מביאים ומוציאים אותם מהגן יותר מההורים בזמן שגרה.... כבר אז הבטחתי לעצמי שלא יהיה סיכוי שאעשה את זה לילדי....
ושוב, לא מזלזלת בחשיבה אחרת, ובצורך שיש להורים...
גם אני לא,לא דברתי על ילד בן שלש
מצטרףלא הבנתי למה להשתמש בביטוי לזרוק.
אני רק אגלה לך סוד שיש סבים וסבתות שמשתוקקים ומבקשים מיזמתם לארח את הנכדים.
וגם הנכדים רוצים מאד להיות אצלם.
אם הורים לילדים קטנטנים וצפופים יקרסו מהעומס של להיות איתם ולפנק ולעטוף כל היום,מה הקשר לזרוק אותם?גם כשאת הולכת לנוח את זורקת את הילדים למשחקים? הורים שנוסעים לנופש (לא בתקופת בין הזמנים) להתרעננות ולחזור לשפיות בקלחת החיים עושים זאת גם לטובת הילדים שמקבלים הורים רגועים יותר ולהשאיר ילדים אצל חבר שאוהבים/סבא סבתא למס' ימים פעם ב...לא קורה להם שום דבר!!! הם יודעים שההורים אוהבים אותם מאד מאד מאד מאד, ויש טיולים בכל תקופת החופש שנוסעים איתם ויש גם נופש שרק ההורים נוסעים.
מה שמתאים או לא מתאים לך לא אמור להיות נוסחא גנרית לכלל הציבור.גם אני לא,
האשכול נפתח לגבי קטנטנים..
ולכן כתבתי לזרוק כי מצד ההורים זה זריקה בגיל הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים