נספח לאתגר יוצאים מהמסגרת • נספח לאתגר 98

• הוסף לסימניות
אתגר מדהים!
עוד כמה יפים שיצאו לי

הורדה (1).jpgהורדה (2).jpgהורדה (3).jpgהורדה (4).jpgהורדה (10).jpg

• הוסף לסימניות
@ר-צינית אתגר מדהים! [את מעלה כל יומיים אתגר או שאני הוזה? ;) ]
שאלה: זו חייבת להיות מסגרת של תמונה? או שאפשר גם מסגרת שנוצרת מחפץ?

• הוסף לסימניות
@ר-צינית אתגר מדהים! [את מעלה כל יומיים אתגר או שאני הוזה? ;) ]
:LOL:
יצא לי להעלות 2 אתגרים ברצף... כשנמאס לכם תעדכנו.

שאלה: זו חייבת להיות מסגרת של תמונה? או שאפשר גם מסגרת שנוצרת מחפץ?
אני בעד מקוריות, השאלה עד כמה זה עומד בכללים.
קצת קשה לענות בלי לראות את התמונה עצמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש דוגמא לפורמט איך להסביר את המיצג שיוצא מהתמונה?
הסתבכתי לגמרי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש דוגמא לפורמט איך להסביר את המיצג שיוצא מהתמונה?
הסתבכתי לגמרי..
a framed picture of a waterfall. the waterfall from the picture overflows from the picture directly into a decorative pool under the picture in the living room

• הוסף לסימניות
אני לא דיווחתי או מחקתי, אבל תראי בתמונה לא רואים את אצבעות רגליים בבירור
1725140231539.png

לגבי 21:59, אני תמיד מחכה עוד כמה שניות ממה שרשום לי במחשב (אם אני מוכנה להעלות בזמן) בגלל זה. מקסימום נמצאים במספר 5 ולא במקום הראשון

• הוסף לסימניות
1725142555096.png
התלבטתי עם זה נחשב, היא לא יוצאת החוצה מהתמונה, אבל ברור שזה לא תמונה.
בסוף הושבתי אותה והוצאתי לה את הזנב החוצה.
לדעתי תמונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
גם לי יצא די גרוע בלונארדו
איזה עוד אתרים מומלצים שפתוחים בנטפרי?

• הוסף לסימניות
מחקו לי תמונה שהסיבה מעל גיל 3.
לי הילדה נראית מקסימום בת 5,
וראיתי בהמון אתגרים שלא אוכפים את זה בכלל...נכנסתי עכשיו לראות וראיתי גם ילדות גדולות נותר

• הוסף לסימניות
לא מתערבת בהצבעה. אבל שימו לב שהרבה מהתמונות גדולות מאוד, הרבה מעבר לנורמלי לתמונה על הקיר.
ולדעתי יש גם משמעות לקנייטש, לא סתם תמונה יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה