יוצאת למסעדה...

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם אני לא מקהילת הצלמים אלא רק מבקרת קבועה, אבל לא יכלתי להתאפק...
אם זה בעיה אל תזרקו עליי אבנים אפשר לבקש שימחקו.

בעקבות הערה בפרטי: התמונה לא צולמה בקוממיות (ראיתם פעם מסעדה במושב?;))

קבצים מצורפים

• IMG_0003.jpg
    KB 259.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
צילום עם סיפור ורעיון,
והלימון מוסיף המון :D

• הוסף לסימניות
איכס אל תגלי איזה מסעדה זאת אחרת לא נוכל לאכול לשם..
אבל התמונה בהחלט מענינית

• הוסף לסימניות
את חייבת לגלות איזה מסעדה זאת, ושכולם ידעו שאסור לדרוך שם בחיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1799221:

מצטער אבל אני חושב שצריך לערב את הכשרות שיש במסעדה הזאת, תחשבי שאת תאכלי מהצלחת הזאת שלידה עמדה החתולה איכס אין דבר יותר מגעיל מזה.

• הוסף לסימניות
לא להשתולל...
לא נראה לי שמישהו מכם ילך לשם ממילא, זה מסעדה בטיילת באחד החופים ברחבי הארץ, וכנראה רמת הכשרות גם כך לא תמשוך לשם מישהו מאנשי הפורום, אני לא אכלתי שם רק עברתי וראיתי ושלפתי את המצלמה.
ובשביל להרגיע אתכם לגמרי, זה יכול לקרות בכל מסעדה. זה שזה לא מצולם זה לא אומר שזה לא קיים...

נ.ב. התמונה צולמה כבר לפני שנתיים, עכשיו חיפשתי איזה תמונה ומצאתי אותה, אז העליתי.

• הוסף לסימניות
נ.ב. התמונה צולמה כבר לפני שנתיים, עכשיו חיפשתי איזה תמונה ומצאתי אותה, אז

כל מי שאכל במסעדה בשנתיים האחרונות, שילך להקיא....

• הוסף לסימניות
מה הבעיה עם זה שחתול אוכל מצלחת של מישהו שסיים לאכול והלך הביתה..?
אין לי שום בעיה לאכול מאותה צלחת, לאחר שידיחו אותה היטב.

מה הדרמה? לא צריך לחפש אקשן בכוח

• הוסף לסימניות
איזה ניו בורן חמוד..... :)

אגב מה זה קשור לכשרות.....
(המצב במטבחים של המלונות והמסעדות - גם הכשרות - לא תמיד יותר טוב.....)
:eek::eek:

• הוסף לסימניות
אני גם לא חושבת שזה כ"כ נורא
בכל מסעדה שיש בה ישיבה בחוץ זה יכול לקרות, וקורה...
ניתקלתי בכמה וכמה מסעדות, גם יוקרתיות.
וחוץ מזה - התמונה מקסימה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1799396:
מה הבעיה עם זה שחתול אוכל מצלחת של מישהו שסיים לאכול והלך הביתה..?
אין לי שום בעיה לאכול מאותה צלחת, לאחר שידיחו אותה היטב.

מה הדרמה? לא צריך לחפש אקשן בכוח

בדרך כלל זה לא קורה, ובטח שלא היום ואני אסביר את כוונתי היום שיש למלא מלא אנשים ברחוב את האייפון או את הסמארטפון תאמין לי שכל מי שיראה כזה דבר ישר ישלוף את האייפון שלו וירוץ אם זה לתקשורת [לספר שהמסעדה הזאת היא כך וכך וכו'] ולכן בעלי המסעדות דואגים שישר המלצרים או עובדי הנקיון יפנו את זה במהרה.

ועוד משהו קטן לידיעתך רוב שוטפי הכלים בישראל הם או ערבים או סודנים אז ככה שלפעמים כבר באמת עדיף שחתולה תשטוף לך את הכלים :mad::D סתם אני צוחק זה היה כמובן בהומור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היכל הקודש;1799979:
תאמין לי שכל מי שיראה כזה דבר ישר ישלוף את האייפון שלו וירוץ אם זה לתקשורת [לספר שהמסעדה הזאת היא כך וכך וכו'] ולכן בעלי המסעדות דואגים שישר המלצרים או עובדי הנקיון יפנו את זה במהרה.

אף אחד לא יעשה את זה כי הוא מבין שזה פתטי לגמרי, התקשורת עסוקה בדברים קצת יותר דרמטיים..

בעל המסעדה ימהר לפנות בכל מקרה כדי לשמור על מסעדה נקיה ונעימה, לא כדי למנוע תמונות של חתול.

לא צריך להריח דם בכל מקום..
הכל בסדר
אנשים ישבו לאכול במסעדה - יופי
עזבו את המסעדה והלכו לביתם - יופי
חתולה מקומית ניצלה את השקט וקפצה לנשנש שיריים - יופי
מלצר פינה את השולחן, ניקה אותו והכין אותו לסועדים הבאים - יופי

למה זה צריך לדעתך להפוך ל:

אנשים תמימים הוטעו לחשוב שהם אוכלים במסעדה רצינית
חתול רע לב זינק לחטוף ביס מאחורי גבו של משגיח הכשרות הנאיבי
ידע הציבור ויזהר, יצלם יפיץ ויודיע בשער בת רבים על דבר הנבלה אשר נעשתה בישראל, עד אשר תיסכר הפרצה הנוראה ויסולקו כל הנוגעים בדבר, כולל הערבים והסודנים וכל מרעין בישין.

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1800005:
אף אחד לא יעשה את זה כי הוא מבין שזה פתטי לגמרי, התקשורת עסוקה בדברים קצת יותר דרמטיים..

בעל המסעדה ימהר לפנות בכל מקרה כדי לשמור על מסעדה נקיה ונעימה, לא כדי למנוע תמונות של חתול.

לא צריך להריח דם בכל מקום..
הכל בסדר
אנשים ישבו לאכול במסעדה - יופי
עזבו את המסעדה והלכו לביתם - יופי
חתולה מקומית ניצלה את השקט וקפצה לנשנש שיריים - יופי
מלצר פינה את השולחן, ניקה אותו והכין אותו לסועדים הבאים - יופי

למה זה צריך לדעתך להפוך ל:

אנשים תמימים הוטעו לחשוב שהם אוכלים במסעדה רצינית
חתול רע לב זינק לחטוף ביס מאחורי גבו של משגיח הכשרות הנאיבי
ידע הציבור ויזהר, יצלם יפיץ ויודיע בשער בת רבים על דבר הנבלה אשר נעשתה בישראל, עד אשר תיסכר הפרצה הנוראה ויסולקו כל הנוגעים בדבר, כולל הערבים והסודנים וכל מרעין בישין.

את הקטע הראשון שכתבת הבנתי שם רק יופי ויופי ויופי ויופי.

ואת הקטע השני, קודם כל אני לא קיצוני כמו שכתבת כאן ממש לא, אז אל תכתוב דברים שלא אמרתי או כתבתי, וגם אני קצת נבהלתי כי אני הולך הרבה למסעדות, ובלי קשר לתמונה של החתול, הרבה פעמים שמעתי על מסעדות שהיו להם לצערנו דברים מהסוג הזה ולכן כתבתי שצריך לבדוק את הכשרות.

• הוסף לסימניות
איך מנקים את השולחנות אחרי ביקורי חתולים בכל המסעדות הכשרות ושלא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה