- הוסף לסימניות
הצלחתם לבדוק איך?איך אפשר להגדיר לסונו שישיר רק את המילים שאני מזינה לו ולא יחבר על זה שיר שלם בעצמו?
(אני כותבת לו 4 שורות ורוצה שהוא ישיר רק אותן שוב ושוב אבל הוא כותב לי עוד בתים...)
תודה
אשמח אם כן שתכתבו מה לעשות
הצלחתם לבדוק איך?איך אפשר להגדיר לסונו שישיר רק את המילים שאני מזינה לו ולא יחבר על זה שיר שלם בעצמו?
(אני כותבת לו 4 שורות ורוצה שהוא ישיר רק אותן שוב ושוב אבל הוא כותב לי עוד בתים...)
תודה
תנסה פה!יש משו שפתוח בנטפרי?
מה רשמתם בתיאור של השיר על השבת ?לא נתתי לו להסתמך על קול מסויים, אבל הוא נתן לי כאן קול שמזכיר את ריבו:
צפה בקובץ המצורף 1806742
וכאן קולות שמזכירים ממש את המכביטס ואפילו נגיעה קטנה של שמואל:
צפה בקובץ המצורף 1806745
דומה או לא?
תודה רבה.זה מאוד יפה,
אשמח לדעת מה רשום היה בתיאור של השיר?
עם אני מבין נכון זה מסובך קצת אבל אפשרי (אבל לא נראה לי שמשהו שלא מבין במוזיקה יכול לעשות משהו מקצועי )מישהו יודע אם אפשרי "להתלבש" על שיר קיים (קטנות שבקטנות של מוטי ויס) עם מילים אחרות?
אשמח לעזרה בתשלום
בעיקרון אפשר לעשות את זה בסונו, לעלות את השיר שלך אפילו ברמת עיבוד נמוכה מאד ולעשות 'קאבר'אולי מישהו יודע..
יש לי כמה לחנים שלי, שאין להם עיבוד. האם ישנה תוכנה שיכולה לעבד אותם?
שוב, לא להלחין! הלחן קיים, צריך רק עיבוד.
תודה אלופים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //