- הוסף לסימניות
זה לא של תרזה רוגול?
ואת קנית מרוצה?
פעם היה אצל תרזה.
היום זה אצלה
נערך לאחרונה ב:
זה לא של תרזה רוגול?
ואת קנית מרוצה?
זה בעיה שלהן
יש מספיק בחורות שמתחתנות עם פאה אחת ואמא שלהן לא עושה פאה לכל חתונה של כל ילד.
ואם הבעיה שלך מה תגידי לבת שלך שתבקש כמו חברה שלה,
אז - על צרות עין וקנאה אנחנו צריכים לעבוד בעצמינו.
ולא לחנך את העולם.
בשביל זה הגענו לכאן.
תירוצי עליית מחיר השיער זה שטויות במיץ.לפני תקופה טסתי עם משווק שיער מהמצליחים בישראל,
לטענתו מחירי השיער גם עלו,
כי הם ראו בכמה מוכרים את השיער שלהם.... אז למה להוריד במחיר.
ואין הרבה משווקי שיער בישראל למרבה הפלא.
לא קל להשיג שיער
אדם ממדינות נחשלות שמסכים למכור את השיער שלו, שגידל במשך כמה חודשים,
לוקח על זה מחיה של לפחות חודשיים אם לא שלושה חודשים....
עדין זה לא מגיע לסכומים גדולים, אבל יש עלות מכס, יש עלות יבוא,
המשווק עצמו טס למדינות רחוקות [אין באזור שלנו מדינות נחשלות]
הפאנית מתמקחת איתו על המחיר,
יש לו מתחרים.
אז נכון - 12 - 15 נשמע מוגזם לגמרי,
אבל 8 -9 באמת סכום שכולם יכולים לחיות בו.
כל מילה.לא קראתי את כל מה שכתבו אבל יש לי משהו חשוב להגיד בעניין
משיחה בין שתי פאניות שנקלעתי אליה במקרה הבנתי מהם שלא נעים להגיד אבל העם פשוט טיפש!!
אחת מהפאניות עשיתי אצלה פאה לפני פחות משנתיים כשהיא ממש התחילה והייתה זולה ועכשיו היא לוקחת 2000 ש"ח יותר על כל פאה ומה שמדהים פה זה שפתאום יש נהירה של נשים שבאות לעשות אצלה פאות
היא הייתה בטוחה שאם היא מעלה פחות יקנו וקרה ההפך
ככה זה
אישה או כלה מחליטה לעשות פאה אז היא רוצה את ההכי טוב ובעיניה טוב=יקר, פחות טוב=זול
ובכנות, אם הייתי פאנית, לא רואה שום סיבה לא לקחת יקר יותר אם ככה יבואו יותר לקוחות..
החשבון נפש צריך להיות שלנו ולא של הפאניות
ולא, אני לא פאנית ואין פאניות במשפחתי גם 7 דורות אחורה..
טוב אז 8000 הגיוני?בואו נסכים
שההסכמה הגורפת היא שזה תלו בנו
אולי נקבע כאן רף מחיר
נניח 8000 שח
נעלה את הפרטים של כל הפאניות שמוכרות במחיר הזה ונתחיל בזה
אותה פאנית אמרה לחברתה למקצוע בכנות מדהימה שהמצב הכלכלי שלה מצוין ואין לה לב להעלות עוד את המחירים כשהיא רואה איך אנשים שאין להם שקל צריכים לשלם כ"כ הרבה כסףלא קראתי את כל מה שכתבו אבל יש לי משהו חשוב להגיד בעניין
משיחה בין שתי פאניות שנקלעתי אליה במקרה הבנתי מהם שלא נעים להגיד אבל העם פשוט טיפש!!
אחת מהפאניות עשיתי אצלה פאה לפני פחות משנתיים כשהיא ממש התחילה והייתה זולה ועכשיו היא לוקחת 2000 ש"ח יותר על כל פאה ומה שמדהים פה זה שפתאום יש נהירה של נשים שבאות לעשות אצלה פאות
ככה זה
אישה או כלה מחליטה לעשות פאה אז היא רוצה את ההכי טוב ובעיניה טוב=יקר, פחות טוב=זול
ובכנות, אם הייתי פאנית, לא רואה שום סיבה לא לקחת יקר יותר אם ככה יבואו יותר לקוחות..
החשבון נפש צריך להיות שלנו ולא של הפאניות
ולא, אני לא פאנית ואין פאניות במשפחתי גם 7 דורות אחורה..
איתך בדעה!טוב אז 8000 הגיוני?
אז בואו נתחיל כל מי שמכירה פאנית שיש אצלה פיאות ב8000- שתכתוב פרטים
אנחנו מעלות לפאניות את האף!לא קראתי את כל מה שכתבו אבל יש לי משהו חשוב להגיד בעניין
ככה זה
קניתי אצלה לפני כמעט עשוריכולה להמליץ לך לקנות אצל דורמשקין מב"ב
מחיר שפוי לפאות מעולות
א. אישתי פאנית וכן לוקח לה להשקיעה בפאה שתהיה טובה כולל חפיפה וכו לפחות שעה וזה עוד לפני הוצאות של חומרים, שכירות וכו' ואם זה עוסק אז יש גם מיסים , כך ש100 שח זה רווח גבולי מאוד....סירוק לוקח שעה????
מה????
משעה 9 בבוקר ועד 2 בצהרים כל מה שעשו זה לסירק 5 פאות...... על מי את עובדת?
תפתחי יומן של פאנית
כמה לקוחות באות בשעה????
אולי סה"כ לוקח לך שעה להיות בסלון אבל תוך כדי מטפלים ב4 לקוחות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים