דיון יוקר המחייה בפירות - מחאת 9.90

• הוסף לסימניות
%E2%80%8F%E2%80%8F%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94-7.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בסוף הסיפר הוא מאד פשוט
אנחנו לא מייבאים פירות מחו"ל כי אנחנו רוצים להגן על החקלאים
אם המחירים פה נהיים מופקעים הרבה מעל שאר העולם הופר החוזה
המדינה צריכה לפתוח את השוק ליבוא חופשי של פירות וירקות
זה דבר שהתחיל בממשלה הקודמת וחבל שסמוטריץ' תוקע את זה

• הוסף לסימניות
המדינה צריכה לפתוח את השוק ליבוא חופשי של פירות וירקות
ולחסל לחלוטין את החקלאות המקומית
ומחר איכר אוקראיני שיכור יחליט שיהודים לא באים לו טוב
וכאן יכתבו ''גזרת הפרות והירקות''

רק לידע שום מוצר מזון טרי שנפתח לתחרות לא הביא להוזלת מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכמסתי בשישי לירקן מתחת לבית לקנות קצת פירות.
המוכר כבר מכיר אותי. אמרתי לו מזמן תדע לך אם יש כאן מחירים שפויים אני קונה אם לא נוסעת לרמי לוי. במחיר כזה אני הולכת לקנות יהלומים..

המכירים שם היו הזויים אש:

ענבים 44 שח לקילו
משמש 28 שח לקילו
קופסא פיצפונת של דובדבן 18 שח
אפרסק 19 לקילו.
אבטיח 3.9 לקילו (כאילו מה הסיפור יצא לי אבטיח בינוני 50 ש"ח???)
נפל על השכל. באתי לצאת הוא קורא לי גברת בואי....

נתן לי קופסא של אפרסק ב-10, קופסא של נקטרינה ב-10, קופסא של ענבים נחמדים (לא הכי ואווו )ב-10 ו-3 מילונים ב-10.

בלי לשקול.
אבל זה היה בשעה 15:30 יודע שאם לא אקנה זה ירקיב לו ואת הענבים היפים שעלו 44 לא נתן לי לקחת.

• הוסף לסימניות
נכמסתי בשישי לירקן מתחת לבית לקנות קצת פירות.
המוכר כבר מכיר אותי. אמרתי לו מזמן תדע לך אם יש כאן מחירים שפויים אני קונה אם לא נוסעת לרמי לוי. במחיר כזה אני הולכת לקנות יהלומים..

המכירים שם היו הזויים אש:

ענבים 44 שח לקילו
משמש 28 שח לקילו
קופסא פיצפונת של דובדבן 18 שח
אפרסק 19 לקילו.
אבטיח 3.9 לקילו (כאילו מה הסיפור יצא לי אבטיח בינוני 50 ש"ח???)
נפל על השכל. באתי לצאת הוא קורא לי גברת בואי....

נתן לי קופסא של אפרסק ב-10, קופסא של נקטרינה ב-10, קופסא של ענבים נחמדים (לא הכי ואווו )ב-10 ו-3 מילונים ב-10.

בלי לשקול.
אבל זה היה בשעה 15:30 יודע שאם לא אקנה זה ירקיב לו ואת הענבים היפים שעלו 44 לא נתן לי לקחת.
תבדקו מחירים במשנת יוסף
תהיו בהלם
זיל הזול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה