שום תוספות סה"כ משקפים רגילות לא פלסטיק לילדהתלוי מה לקחת, וכמה תוספות וכד'
פלסטיק לבחורים אני משלמת בין 50-70אני במאוחדת וכל שנה כל הילדים {כולל בחורות סמינר}
מקבלים משקפיים במחיר של בין 50-150 ש"ח, איכותיות מאוד! וכמובן עם אחריות! ב...עינית.
זה זכאות רק לפלטיניוםיש לו כללית מושלם
באיזה סניף של עינית?שילמתי השבוע 100 שקל בעינית
על משקפיים לילדה עם מספר גבוה מאוד בפלוס
הקופה השתתפה ב כ 2000 שקלים !האמת הייתי בהלם ! הכנתי את עצמי להוצאה של 500-1000 שקלים
אני חושבת שבמשקפיים במספרים הנמוכים במינוס (שזה הרוב )אין להם רווח ולכן עושים את הסיבוב על הלקוחות כמו שמתואר למעלה
לגבי הקנייה בכל מיני חנויות זולות ללא השתתפות או עם השתתפות ,האם הם מבצעים את העדשה באיכות ובהתאמה מדויקת למספר?
באיזה צורה ניתן לקבל הטבה על משקף שני באותה שנה?משקפי ילדים, נתנו לי שירות מושלם והטבה ענקית על קניית משקף שני באותה שנה.
פניתי למזכירות שנתנו לי מספר של האחראי על נושא המשקפיים בקופהבאיזה צורה ניתן לקבל הטבה על משקף שני באותה שנה?
יעזור לי מאוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים