• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד

קבצים מצורפים

• DSC_5653 copy.jpg
    KB 122.2 · צפיות: 13
  • DSC_5521.jpg
    KB 137.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התמונה הראשונה משגעת!

רק מקרה לגרביים? :(

:)
השניה גם מוצלחת!

• הוסף לסימניות
הראשונה תמונה נקיה וקופוזיציה יפה.דיי סטנדרטי התאורה ג"כ נקיה ויפה. אבל לדעתי הדלה קצת פחות תאורה על הרצפה היה נותן דרמתיות יפה לתמונה .המבט של הילד בדיוק נכון ועם תאורה קצת יותר דרמתית(כגון תאורת צד לחלק הצר של הפנים דהיינו הרחוק יותר מהמצלמה) זה היה ממש מושלם.
השניה : ניגודיות הצבעים ממש עולה לקנה אחד של אינטגרציה יפה ונעימה! אין כאן צורך בתאורה שונה כי המבט הפרונטלי של המצולמים, וכן אני מבין שזו כוונת הצלם היתה להעביר תמונה תיעודית ולא משהו אחר!
סיכום: נעים לצפיה . גאווה לאמא של הילדים לתלות כזו תמונה

• הוסף לסימניות
וואו, נחמה השתדרגת בגדול,

בתמונה הראשונה רקע לבן יפה, רק התאורה קצת מידי מאוזנת... (הפס החום מיותר לטעמי)

התמונה השניה מאד חמודה, זה נראה שהיית צריכה מאגר סוכריות רציני ע"מ להצליח לצלם אותם ...
ותאורה אחורית הייתה משדרגת.

אבל התמונות פשוט יפות!

• הוסף לסימניות
וואי, איזה חמודים הקופצ'יקים!!!!!
תמונה מהממת.
(אפילו שאני לא כלכך אוהבת העמדות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;433201:
התמונה השניה מאד חמודה, זה נראה שהיית צריכה מאגר סוכריות רציני ע"מ להצליח לצלם אותם ...
לא, לפי מה שאני מכירה אותם....
(מי זה הראשון??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck770;433204:
לא, לפי מה שאני מכירה אותם....
(מי זה הראשון??)
ילד שצולם אצלי, את כנראה לא מכירה

• הוסף לסימניות
הראשונה יפה מאוד, אם כי מעט שטוחה,
אני מבין שעוצמת התאורה היא בכדי לקבל לובן מושלם ברקע, בשביל זה צריך לעבוד עם לוח שיסתיר מעט את המצולם ועדיין תאורת הרקע לא תיפגע, כך אפקט העומק יהיה ברור יותר (הצללות קלות).

בתמונה השניה, זה קצת פחות טוב, כיוון שהרקע שחור ופרטים מהמצולמים נעלמים בו,
למניעת מצב כזה, חובה לתת תאורה על גב המצולם וליצור הפרדה מהרקע (ע"י תאורת ראש וכתפיים בעיקר).

• הוסף לסימניות
וואו נחמה התמונה הראשונה יפה מאוד!!!!!!
גם השניה אבל אני פחות אוהבת רקע שחור והילדה ממש מפוחדת שם.

• הוסף לסימניות
מתוק מאד!
קומפוזיציות מעולות ומאוזנות.
העמדות נקיות! ובלי קשקוקשים.
באחרון התאורה קצת קדמית ושטוחה

• הוסף לסימניות
ילדים חמודים מאוד, רק למה כאלה רציניים...
אם זו הדרישה של הלקוח(ה) אין לי מה לומר (ואני משערת שזה אולי ככה לפי הבגדים המחוייטים, בעיקר בתמונה השניה). אבל בעיניי זה פספוס, חסרה החיוּת הילדותית שלהם. ואם כבר אביזרים, אני יודעת שיש לך אחרים, שיותר מפעילים ומחיים אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה